dijous, 7 de gener del 2016

Reis calents


De preciós derbi a un dels més polèmics que es recorda per el durant i l'aposteriori. Si els Reis que ja han passat i espero que amb encert per a tots, ho veuen tot, per l'any que ve a algun dels seus protagonistes els hi portaran carbó.
La primera part del derbi va ser la més futbolística, sense ser una gran meravella, però això si amb emoció. L'Espanyol es va avançar gràcies a Felipe Caicedo i el Barça tot i dominar l'esfèric va estar fins i tot accelerat. Messi va aparèixer per primer empatar i després fer una genialitat de Gol Puskas de la Gala de la Pilota d'or 2016 amb una magistral gardela de falta.
A la segona part tot es va embrutar. Els Reis van portar a l'Espanyol dues lesions, sembla que sense importància, de Caicedo i Marco Asensio.
Posteriorment el Barça va fer el tercer que va matar a l'Espanyol i el va desquiciar. Carbó pels dos expulsats pericos. I Carbó per Pau López, el porter espanyolista que en el debut al Camp Nou va repartir llenya de la bona, va encabritar Messi que es va encarar amb ell (molt mèrit) i fins i tot li va etzibar una sibilina trepitjada al bessó.
Al final 4-1. Al final del partit perquè després la tensió al vestuari i davant de la premsa es va fer palesa. Piqué a banda que com sempre va posar el picant a demanar a la Meravellosa Minoria dels aficionatsc pericos que omplin Cornellà dimecres a la tornada. Els pericos calents i emprenyats amb el Barça i els culers acceptant que els espanyolistes aniran més calents que una guilla al partit de tornada.
Ah. I per cert van debutar Arda Turan i Aleix Vidal amb la samarreta del Barça. La sanció de la FIFA  ja és història. No com aquesta eliminatòria i de fet aquests 3 Barça - Espanyol que estem vivint tant i tant calents.
Ahir, per rematar el Nadal, al round 2 dels derbi, el del dia de Reis Barça 4 - Espanyol 1.

1 comentari:

  1. De les provocacions del jugador que mossega cap al porter blanc-i-blau no comentes res? De les ganes de provocar dels blaugranes al finalitzar el partit en els vestidors tampoc? Els valors blaugranes s'han transformat en xuleria i prepotencia.

    ResponElimina