dilluns, 15 de juny del 2015

M'ho diuen i no m'ho crec

El GP de Catalunya de motociclisme ha centrat l'actualitat esportiva del cap de setmana. No ha estat un cap de setmana feliç pels pilots catalans. No hi hagut cap victòria. En alguns casos s'ha escapat de la punta dels dits, i en altres el Mundial de Motos s'ha anat literalment per terra.
A Moto3, el GP ha estat el reflex del què ha estat tot el Mundial. Domini de l'anglès Danny Kent amb l'italià Ennea Bastianini segon.
A Moto 2. Després que Tito Rabat i Àlex Rins mantinguessin un frec a frec pel liderat de la prova, al final el líder del Mundial Johan Zarco els va passar per davant aprofitant una magistral jugada estratètiga i guardant la roba mentre els catalans es mataves.
A Moto GP, triomf amb la gorra de Jorge Lorenzo per davant de Valentino Rossi, en un nou monòleg de Yamaha. Marc Màrquezz va caure per terra, ell juntament amb les aspiracions del cerverí al Mundial de motos.
Més enllà del Mundial de motos l'actualitat ens deixa, la sorprenent derrota del Girona 1-4 que significa l'adeu al somni de Primera Divisió. Després del 0-3 a Saragossa, els aragonesos van empatar l'eliminatòria en només 43 minuts. Es van avançar en 60 minuts i tot i que Aday va fer l'1-4 que obria esperances, aquí es va acabar el somni. Increïble. M'ho diuen i no m'ho crec
I en bàsquet, després de complicar-se la vida a Màlaga, on l'Unicaja va empatar l'eliminatòria de semis de l'ACB a 2, ahir, en el cinquè partit al Palau, el Barça de bàsquet va patir de valent, però si, va guanyar i ja és a la final ACB que disputarà amb el Madrid.
Mentrestant l'actualitat també ens deixa les costellades innecessàries de seleccions, i més just abans de vacances, després d'una extenuant temporada.
Cap de setmana increïble d'olor de benzina al Circuït de Barcelona-Catalunya i encara més increïble a Girona. Molts ànims. Ens ho diuen u no ens ho creiem

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada