dimecres, 10 de juny del 2015

L'alegria a la casa del Campió d'Europa

L'alegria dura poc a la casa del pobre i menys a la casa del Campió d'Europa.
Mentre els futbolistes estan de vacances, d'amistosos o de Copa Amèrica, l'atenció se centra a les altures de la llotja del Camp Nou. No hi ha temps per celebrar que ets l'amo d'Europa.
Tal com va anunciar Josep Maria Bartomeu al seu dia en plena crisi d'Anoeta, el Barça ja està en període electoral. Ahir Bartomeu ja va dimitir deixant els designis del club a la Junta Gestora presidida per Ramon Adell fins a les eleccions del 19 de juliol.
Comença la batalla electoral. Les hòsties contra qui mana de part de l'oposició. El Dallas culé ja s'estrenat amb el patriarca Joan Gamper Ewing observant-t'ho tot. Tothom vol el preuat seient de Southford Camp Nou. J. R. o més aviat J. B. Josep Maria Bartomeu és l'actual posseïdor del tron presidencial que tothom vol. Ara és feliç. Les seves accions pugen com l'escuma després de trobar els tres grans pous de petroli del Triplet. Queda lluny la crisi Zubizarreta, Messi, la crisi amb Luís Enrique i el funest gener. Amb l'ajuda de Kevin Roldan o no,  Dallas Culé és ara un oasis de pau. Però hi ha gent que no ho oblida. Agustí Benedito i Toni Freixa ja estan situats a la cursa electoral. Bartomeu ja s'ha afanyat a tancar temes abans de marxar: renovació d'Alves, el fitxatge d'Aleix Vidal, nou acord amb Qatar i renovació de Luís Enrique.
I a l'espera Bobby Joan Laporta, l'enemic de J.B. No ha dit res encara que es presenta però no trigarà massa. L'entorn laportista ja fa dies que belluga la cua (Enric Masip)
Comença una nova temporada de Dallas Culé. Es busca el nou amo de Southford Camp Nou. I per sort amb els jugadors de vacances lluny de les bestieses que es diran d'ells a partir d'avui. Seguirem informant. Dallas Culé. Cada dia a les seves pantalles

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada