dilluns, 8 de juny del 2015

... Champions

Objectiu aconseguit. El vanal, el del Crackovia que ha aconseguit fer de la mítica cancó Copa, Lliga i Champions, de nou talismà. El real. El del Barça. Triplet aconseguit. Dissabte, Xavi, com a capità, el barcelonisme en genral va aixecar la cinquena Copa d'Europa de la seva història, la quarta en tan sols 9 anys. El títol 25 de Xavi, el 4 del club en 25 anys, l'amo indiscutible dle futbol mundial. Triplet de pitet i totas aquells que anaven amb la gorra a recollir la Copa se la van menjar.
Quina final!! Com ens va fer patir la Juve mare de Déu. No ens o pensàvem quan Rakitic va avançar al Barça al minut 4. A la represa, Morata empata. Nervis, suor, patiment... Fins que Luís Suarez a refús de Buffon d'un xut de Messi, Luís Suarez marca l'1-2 i obra el cel a la cinquena. La Juve ho va seguir intentant I enmig de crits dels patidors blaugranes (com jo) "Àrbitre la Hora" Neymar va tancar el marcador i va desfermar l'eufòria. Gol i final. El Barça de nou campió d'Europa davant d'un digníssim rival, en una gran final futbolísticament parlant.
Xavi va alçar l'orelluda i va iniciar els actes festius. Piqué plantant una immensa senyera al mig d el'Estadi Olímpic de Berlín i gaudint com mai. Luís Enrique reïvindicar-se amb els eu habitual to de bronca a tot el que es bellugui (té raó, però no calia, enmig d'una celebració anar llançant punyals a la premsa que l'ha criticat. Forma part del sou encaixar castanyes dels periodistes); l'endemà espectacular rua, final al Camp Nou i Xavi dient adeu definitivament al seu Barça després de 6 anys. I Piqué recordant-se de Kevin Roldan, el Dj de la festa d'aniversari de Cristiano Ronaldo després de la derrota 4-0 davant l'Atlètic de Madrid que va desencadenar la crisi del Madrid.
I avui ja arrenca el nou projecte 15/16 amb Aleix Vidal com a primer fitxatge i que serà presentat avui. Recordeu que per la sanció de la FIFA del cas de menors no es podrà inscriure a la Lliga com a jugador blaugrana fins al gener de 2016. De moment, no marxarà cedit
A segona, un gol al temps de descompte del Lugo, fa que el Girona no pugi a Primera de manera directe. L'Sporting puja directe i el Girona jugarà la promoció per pujar amb el Saragossa. Anada a Aragó, dijous i tornada a Girona, diumenge. El surrealisme es va viure al camp gironí on es va suspendre el partit pel llançament d'una ampolla a 40 segons pel final. El partit es va reprendre. Drama i surrealisme a tutti pleni. El Barça B va caure al camp del Recre, el Sabadell va empatar amb l'Osasuna i el Llagostera va guanyar a Valladolid, tancant una excel·lent segona volta on va tenir el somni de Primera a tocar també.
En la Lliga ACB de bàsquet, el Barça està resolent per la via ràpida i a ritme de pallisses la sèrie de semis de la Lliga davant Unicaja. Pallissa divendres i solvent victòria amb el fre de mà posat diumenge. 2-0 i l'eliminatòria a Màlaga per rematar-la. Més igualtat en el Madrid - València. Triomf blanc divendres, però triomf valencianista a la pista blanca, diumenge.
El Barça d'handbol va guanyar al Fraikibn Granollers a la final de la F4 de la Copa del Rei de Gijón i completa un any perfecte.7 títols de 7 possibles
A la F1, triomf de Lewis Hamilton al GP de Canadà amb Rosberg segon.
I a Roland Garros, triomf del suís Stanislas Wawrinka superant al número 1, el serbi Novak Djokovic. Primer títol a França de l'helvètic i Nole encara no té l'últim Grand Slam que li manca per obtenir. En fèmines triomf de Serena Williams.davant de la txeca i revelació del torneig, la txeca Lucie Safarova
Barça i Girona. Felicitat absoluta per la feina ben feta. Una Champions de primera. Felicitats a tots

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada