dilluns, 22 de juny del 2015

2-0 a les primeres d'estiu

Si algú tenia esperances que el Barça de bàsquet podria treure alguna cosa positiva de la final de l'ACB davant el Madrid després del partit de divendres, ahir diumenge es va confirmar que no hi ha res a fer. Els blancs van passar per sobre d'un Barça desdibuixat que es va diluir en els triples de Sergi Llull o el partit de Rudy Fernàndez. Els barcelonistes van caure de 20 punts i encara sort que el partit no va durar més. Ara l'eliminatòria que està 2-0 es trasllada al Palau Blaugrana de Barcelona on tot indica que el Dia de Sant Joan serà el de la coronació del Madrid com a campió de la Lliga ACB culminant un gran any on ho haurà guanyat tot.
Més 2-0. Els dos Mercedes que van guanyar al GP d'Àustria de F1 amb Nico Rosberg primer i Lewis Hamilton segon. Nou monòleg de l'escuderia de les fletxes de plata i nou 0, el quart consecutiu del McLaren de Fernando Alonso que no va durar ni dos revolts de cursa, quan va tenir un accident amb el Ferrari del finlandès Kimi Raikonnen. Aquest cotxe no va ni amb rodes i el cabreig de tots comença a ser descomunal.
Bàsquet i F1, els grans ítems d'un cap de setmana que encara les vacances d'estiu però que ens deixa l'ascens del Les Palmes a Primera Divisió després de remuntar l'eliminatòria amb el Saragossa; una nova jornada a la Copa Amèrica amb la sanció de 4 partits a Neymar pels incidents en el partit de la seva Brasil davant Colòmbia; la retirada de Roger Grimau del bàsquet o una nova jornada dels Jocs Europeus que se celebren a Baku.
2-0 al bàsquet i 2-0 a la F1 en el cap de setmana de l'arribada de l'estiu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada