dijous, 18 de juny del 2015

La selecció transforma

La Copa Amèrica de futbol genera moltes notícies alucinants aquests dies tant dins com fora de la gespa. Sembla que lluny de la disciplina de club, els jugadors es desmelenen i fan burrades de l'alçada d'un campanar, més enllà del clàssic baix rendiment de Messi amb Argentina, un fet habitual. L'estrany seria a l'inversa.
Arturo Vidal, crac de la Juve i estandart de l'amfitriona Xile es fot de lloros amb el cotxe i es descobreix que havia exhaurit tot l'alcohol de Santiago de Xile i rodalies. El vídeo que penja després dient que està bé demostra que Jack Daniels té nova imatge de campanya.
El Tata Martino, extècnic del Barça i seleccionador argentí, és expulsat a la primera part del partit amb Uruguai perquè va acabar emprenyat per la duresa dels Charrues i la permissivitat arbitral, en aquest nou clàssic del Río de la Plata, un dels duels més antics del futbol mundial. Es veu que el Tata no duia el polo pistatxo.
I a Neymar també se li envà l'olla a les platges de Ipanema i després de perdre amb Colòmbia es dedica a etzibar mastegots a tort i a dret en nom del Corcovado i la samba. Conclusió. Vermella i ja veurem la sanció.
La nit transforma i les seleccions també. Tenen feina els del Crackovia Amèrica, la versió americana del programa de TV3, també fet per Minoria Absoluta per a Fox Sport Amèrica que s'ha estrenat aquesta setmana. Quina bicoca pels guionistes aquesta Copa Amèrica.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada