divendres, 12 de juny del 2015

La última oportunitat del Tro

Aquest cap de setmana les motos arriben a casa, al Circuit de Catalunya. És la setena prova del Mundial i un primer punt d'inflexió en les aspiracions dels pilots que volen lluitar pel títol.
És aquest GP, un GP clau per Marc Marquez. El què a Qatar semblava un accident ara és però una realitat feacent. Màrquez és un fora de sèrie però és vulnerable. Està a 49 punts del líder de MotoGP Jorge Lorenzo. La remuntada no és impossible i menys amb la bèstia de Cervera. Però seria hora de posar-s'hi ja. És la última oportunitat. Catalunya pot marcar l'inici del retorn del Rei al seu tron que fa dos anys que ocupa. D'altra banda Jorge Lorenzo, intractable al costat d'un renascut (si estava mort) Valentino Rossi, líder del certamen vol aprofundir en la "crisi" de Màrquez i ampliar marges. Lorenzo i evidentment el Dottore. El públic i els espectadors volem diumenge bon espectacle i bon paper dels altres catalans com els germans Espargaró. Segur que el veurem i Marquez, que no s'ha cansat de dir a les hores prèvies al GP que té una arma secreta a punt, ens farà xalar de valent
En les altres categories és complicat que els catalans lluitin per la victòria. Sobretot a la categoria petita on homes com el britànic Danny Kent o els italians Ennea Bastianini o Romano Fenati són amo i senyor de la festa. Isaac Viñales és l'única esperança del país. La única perquè ell és l'únic català a Moto3.
A Moto2 el campió Tito Rabat arriba a Catalunya amb la moral pels núvols després del darrer triomf a la prova precedent a Itàlia. A Montmeló, a casa vol seguir demostrant qui mana i seguir trepitjant els talons al líder, el francès, Johan Zarko.
En fí, que segurament no veurem un triplet de victòries catalanes com l'any passat (quines ganes que em desmenteixin) però segur que aquest diumenge veurem un gran espectacle que Rac1 explicarà fil per randa des de les 10:00 en un programa especial. Superdiumenge de motos aquest cap de setmana a casa. Al Circuit de Catalunya al GP de Catalunya.

PostData: Victòria del Girona ahir a Saragossa en el partit d'anada de la primera eliminatòria de les fases d'ascens a Primera. Diumenge la tornada a Montilivi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada