divendres, 5 de juny del 2015

Especial Camí de Berlín Champions 2015: Final Coïncident. Buscant el Triplet

Juve i Barça buscaran demà a les 20:45 el Triplet a la gran final de la Copa d'Europa a Berlín. A ritme dels Bollmer i el cèlebre "Berlín" que ha popularitzat Rac1, ambdós busquen el Triplet. Ja tenen guanyada la Lliga i la Copa espanyola i italiana.
Berlín donarà el triplet històric a un dels dos. A la Juve seria el primer Triplet de la història. Històric. Al Barça serà el segon triplet de la història del club després del 2009. Històric al quadrat
Com a Roma, en un Estadi Olímpic, amb un Messi colossal i millor que al 2009, el Barça buscarà la Champions, el somni impossible a Anoeta, abans de Reis. Qui ho anava a dir ara. Lucho buscarà tancar una gran temporada fent el Triplet en busca del sextet.
Suarez, Messi i Neymar lideraran el gran Barça. Un Iniesta renascut vol regalar a Paolo Andrea, el seu segon fill, nascut el dia després de la Copa, la Champions. Xavi vol marxar al Qatar amb el 25è títol de la seva carrera superant el rècord històric del madridista Paco Gento. alves marxarà despotricant de tot, però vol marxar amb l'orelluda.
I tot el barcelonisme vol la maneta de la Champions. La cinquena Copa d'Europa, la quarta en 9 anys. Es vol posar-se a l'altura de Liverpool i Bayern de Munich i superant el Futbol Total de l'Ajax i Johan Cruyff, precursor d'aquest gran Barça amb la Masia d'estandart.
La Juve vol la tercera Champions, després de la vergonyosa final de Heysel el 1985 i la final de Roma el 1996 davant l'Ajax.
El seu futbol dista molt del del Barça però menysprea Pogba, Arturo Vidal, Buffon, Marchisio, Pirlo...  seria un menyspreu injuts i temerari. La baixa per lesió de Giorgio Chielini (que no es retrobarà amb Suarez després de la mossegada al Mundial almenys a la gespa) serà un handicap important.
Una final de Champions és la hòstia amb patinet i els nervis poden jugar molt males passades. I el Barça és especialista en empanades brutals en finals, Recordeu Roma 2009, després del video dels Gladiadors on el Manchester de Cristiano no va marcar de miracle. O més recentment, dissabte passat a la final de Copa amb l'Athlètic de Bilbao on va tardar 20 mimuts a situar-se al camp, el temps que va necessitar Messi per fer aquell genial gol que si no és el millor, està al Top3 dels seus millors gols. Per cert, va ser davant la Juve que Messi es va descobrir en aquell Gamper on Fabio Capello, entrenador turinès es va descobir davant del joveníssim Leo. I se'l volia endú cap a Turí. Per un cop a la vida, el Barça va ser savi i es va quedar amb Leo.
Barça i Juve no han jugat gaire al llarg de la seva carrera. Aquesta serà la novena ocasió. Però per ambdós aquesta serà la vuitena final de la Champions que disputen. El balanç a dia d'avui és de 4V i 3D pel Barça i 2V i 5D per la Juve.
Avui, la vuitena final, camí del Triplet a ritme de Bollmer. El Camí de Berlín, per l'orelluda s'acaba demà. Juventus - Barça, final de la Lliga de Campions, de la Copa d'Europa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada