dijous, 11 de juny del 2015

#IIMPARABLES

La tarda de diumenge passat a Montilivi va ser tant trista com surrealista. Durant 90 minuts el Girona era equip de Primera, però un gol dle Lugo va fer allargar el somni durant 4 partits més. L'hòstia va ser forta i algú amb poc senderi ho va exterioritzar llançant una ampolla d'aigua al línier i fent diana. Partit suspès, i entra el surrealisme. 20 minuts després, el Girona - Lugo es reprèn per jugar-se 40 segons. Quique Setien, tècnic dels galecs es va assabentar en plena roda de prensa. Passat els 40 segons, el drama es va repetir. Caps cots, cares de cabreig i de frustració. Ningú pensava que el somni de Primera no s'havia acabat, que només s'allarga 4 partits més.
Però és que certament la ocasió era immillorable i ho van tenir durant 90 minuts. Era comprensible la ràbia i les declaracions d'Isaac Becerra, el porter o Pablo Machín, el tècnic. Diumenge, Montilivi no era ni de Primera i ni tant sols de Segona. Les cares de depressió era com si haguessin baixat a Primera Catalana.
Dòl diumenge, dòl dilluns, però, dimarts el Girona es va treure el negre i va començar a veure la realitat. El Girona pot ser encara equip de Primera. Per la via llarga i la més complicada, sí. Pe`ro el somni no s'ha acabat.
Avui a les 20:00, des de les 19:00 a Rac1 davant el Saragossa, comencen, esperem 4 partis que ens portin a Primera. A Montilivi, a Girona, són #IMPARABLES. Ho han fet entendre el món via hashtag i via futbol. Fer 82 punts empatat amb Sporting de Gijón a la segona plaça, a 2 del líder Betis és d'#IMPARABLES. Que amb el segon pressupost més baix de Segona somíis amb la Primera és d' #IMPARABLES. Que facin somiar tota una ciutat i de nou un país és d'#IMPARABLES. Que avui no es parli del campió d'Europa, Barça, i d'un equip que aspira a un ascens és d'#IMPARABLES. Que recordem exhibicions aquesta temporada dels gironins és d'#imparable. Que el porter Isaac Becerra somii en de nou compartir un terreny de joc amb Leo Messi, com ho va fer en l'Infantil dle Barça, juntament amb aquell altre crack frustrat Diong Mendy, és #d'imparables. Somiar fer-ho a Primera divisió és d'#IMPARABLES. Que Fran Sandaza torni a ser decisiu com a Mallorca, o amb el Llagostera és d'#IMPARABLES. Que Felipe Sanchón sigui de nou Felipao és d'#IMPARABLES. Que tot un equip s'aixequi junt i conjurat després d'un gran cop en busca del gran somni és d'#IMPARABLE. I Lejeune, Cifu, Ramalho, Jandro, Juncà, Pere Pons, Mata... són #IMPARABLES. Que Pablo Machín passi de salvar un equip de la Segona B i el pugui dur a Primera és d' #IMPARABLES. Que després d'un any mogut als despatxos i amb relleus a la presidència l'equip el Girona pugui ser de Primera és d'#IMPARABLES. Que tota l'afició de Girona i fora d'ella animi el Girona és d'#IMPARABLES. Que a Llagostera només somiin en només un derbi l'any que ve amb el Nàstic és d'#imparables. Que Barça i Espanyol vulguin anar a Girona a jugar a Primera i no Copa Catalunya és d'#IMPARABLES. Són tant #IMPARABLES que deixaran el pèndul del Mag Fèlix en ridícul.
I que el futbol li deu una, o més d'una al Girona, és d'#IMPARABLES. Avui comença el somni, llarg, i #imperable cap a Primera. Llarg que és el que dóna més satisfacció en arribar. Sort Girona. Sou, SOM, sereu, SEREM #IMPARABLES

PostData 1: El dia que Toni Freixa i Jordi Masó han formalitzat la seva precandidatura a la presidència del Barça, la Comissió Gestora amb Ramon Adell al capdavant ha convocat les eleccions pel 18 de juliol, dissabte

PostData 2: El Barça de bàsquet va perdre amb l'Unicaja a Màlaga i hi haurà quart partit divendres al Martín Carpena de Màlaga

PostData 2: Segons TVE, Iker Casillas té les hores comptades al Madrid. Tant bon punt es tanqui el fitxatge de David De Gea, el mite porter blanc marxarà del Bernabeu. Però on anirà ell i Sara Carbonero?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada