dimarts, 29 de novembre del 2011

Primer el Barça

Aquesta nit (a les 21:00, des de les 19:00 a Rac1) el Barça juga contra el Rayo Vallecano en partit avançat de la Lliga a causa del Mundialet de Clubs que jugarà el conjunt barcelonista a mitjans de desembre. Aquest partit ha de servir perquè el barcelonisme en general desperti i vegi d'una vegada que fa 3 anys que els nois de Pep Guardiola, només fan que donant-nos alegries. És molt injust aquestes crítiques de molts sectors influents, que només fa una setmana elevava a l'Olimp al Barça pel gran partit amb el Milan, i ara el tracten com una merda per un mal partit a Getafe.
Aquest equip si vol continuar fent història cal que vagi unit: sense retrets ni excuses.
Avui més important que el partit, és sens dubte la reacció del públic a la sortida del seu equip. Estic segur que el Barça avui no fallarà. Avui ni demà, ni el dia del clàssic. Aquets equip, potser no juga com abans, però té molta gana. El problema és que estem acollonits per un Madrid que per fi juga com hauria de jugar.
Estic segur, perquè jo també sóc culer, i sé que quan perd el Barça m'emprenyo, que avui la barca tornarà al cantó optimista. Ara ho veiem tot negre. Avui a les 23:00, ho veurem tot de color de rosa, i tornarem a pensar que som els millors i que som imbatibles. No tenim remei. Som així i mai canviarem. Quan ens falta per arribar a ser com el públic anglès, que anima a les verdes i a les madures. Si no no s'explicaria que Alex Fergusson faci 25 anys que està al tron del Manchester United.
Socis, sòcies, staff tècnic i directiu, periodistes, aficionats... toca anar units per aconseguir tot el que ens proposem. És l'Hora del Barça. Ells no fallaran, nosaltres tampoc. El partit d'avui amb el Rayo ha de servir de punt d'inflexió cap a l'èxit d'una nova temporada.
Avui ni importa Tamudo, que torna al Camp Nou, ni la gran classificació d'un Rayo amb fam de victòria (10è). Avui el que importa és el Barça. Som-hi. I com diria aquell eslògan: primer el Barça.

PostData: Avui 29 de novembre se celebren dos efemèrides: el 112è aniversari de la fundació del Barça i el primer any després del gran 5-0 al Camp Nou davant el MAdrid. Estic segur que quan vinguin èpoques magres els culers sempre recordaran aquell 5 a 0 gloriós

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada