dimecres, 23 de novembre del 2011

Feu-ho pel Tito

Aquesta nit a le 20:45 (TV3), des de les 19:00 a Rac1 el Barça juga amb el Milan a San Siro en la cinquena jornada de la lligueta de la Copa d'Europa.
Més enllà del partit, del partidàs en majúscul, tot un clàssic europeu; més enllà de la importància de treure un bon resultat que asseguraria el primer lloc; més enllà de veure com se saluden Ibrahimovic i Guardiola; més enllà de tot això heu de guanyar pel Tito Vilanova, pel segon del Pep que ahir va ser operat d'un tumor a la glàndula paròtida.
Ja sabeu com és de dura aquesta situació en un vestuari d'amics com és el vostre. No fa molt vau patir en les vostres carns com Éric Abidal guanyava la batalla al càncer de fetge. Vau sobreposar-vos al fet jugant com sempre i guanyant la Champions a Wembley.
Aquest cop heu de fer el mateix: sobreposau-vos a la situació desitjar que tot li vagi bé al Tito i sortir a guanyar. L'Abidal se'n va sortir, el Tito també, i els culers saben que d'aquesta el vestuari en sortirà reforçat.
Avui guanyeu al Milan. Feu-ho per tots els que estimem aquest club, però sobretot feu-ho per ell, pel Tito, peça clau en els 4 anys d'èxit d'aquest equip llegendari com és el Barça.

PostChampions La jornada Champions ens deixa a un Madrid que es va passejar pel Bernabeu guanyant 6-2 a un inoperant Dinamo de Zàgreb i a un Vilarreal fora d'Europa, ni Europa League. I ja veurem si no baixen a Segona aquest any. Arriben vaques flaues a Castelló

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada