dimarts, 15 de novembre del 2011

Bucaners vs Pirates

Ahir a la pista de La Colina, a Montigalà els Bucaners es van enfrontar als Pirates del Círcol en batalla naval, que es va haver d'aplaçar fa un mes perquè el conserge no es va presentar a la cita.
Va ser un combat desigual amb victòria dels Pirates. Els Bucaners vestits de negre enfront els Pirates brandant bandera blanca amb l'escut al mig. Després de 10 minuts d'intercanvi de salves de canó, perdó de cistelles, el Círcol va posar terra pel mig.
Dirigits des del timó de la nau pel capità sense lloro ni pegat a l'ull, Oriol Bosom, i sobre l'onejant parquet el lloctinent Jaume Lleal, amb els seus triples màgics, els grumets Juniors Otger Riera i Xesco Gotzens i el Pirata dels pentinats impossibles Marc Nadal, i la resta de la flota el Círcol va anar eixamplant diferències al marcador fins a una màxima de 25 punts.
Al final triomf dels Pirates del Círcol, que acumulen la seva tercera victòria consecutiva i pugen fins a la tercera plaça de la taula classificatòria.
La nau Senior B continua surcant el mar de la territorial en busca de l'Illa Promesa: la Tercera Catalana
Ahir a la Colina victòria dels Pirates sobre Bucaners. I què esperàveu si no?

PostData 10 de desembre a les 22:00 de la nit per La Sexta i TV3. Aquesta és la data escollida per jugar el primer clàssic de la temporada entre Madrid i Barça. Sembla que la lògica, per una vegada s'ha imposat a la pasta xinesa

PostData 2: Lockout a l'NBA capítol 9222: Relacions trencades i ara si que pinta que no hi haurà coompetició. A més el sindicat de jugadors s'ha dissolt. Embolica que fa fort nano

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada