dimecres, 2 de novembre del 2011

Emborratxada de rècords

El partit del Viktoria Plzen passarà a la història del Barça i a la particular llegenda de 3 homes. Sobre la gespa de l'Eden Stadium de Praga es van assolir tres nous rècords.
1. Ahir Pep Guardioal cumplia el seu partit número 200 a la banqueta del Barça. Fins aleshores porta un balanç de 144 victòries, 39 empats i 17 derrotes, amb 500 gols a favor
2. Víctor Valdés bat el rècord d'imbatibilitat que tenia Miguel Reina a la temporada 72-73. En el minut 38 de la primera part, el porter de l'Hospitalet va superar els 824 minuts imbatuts, rècord fins aleshores. 20 minuts abans Valdés va demostrar el perquè d'aquest rècord, quan va treure una mà prodigiosa en un contraatac dels txecs. El rècord, de moment està en 877 minuts. De moment, perquè el rècord encara no està tancat, ja que ahir la porta blaugrana va quedar a zero
3. Leo Messi fa el seu gol 200. No va ser el millor gol de Messi, ni tampoc espectacular. El gol 200 del Petitó va ser de penal sobre Thiago, que va propiciar l'expulsió d'un jugador del Plzen i la fí de la resistència txeca, que fins aleshores havia donat molta guerra. No content amb el 200, l'argentí va fer el 201 i el 202. Així doncs Messi queda a 33 gols del rècord absolut de César. Ningú dubta que aviat el rebentarà. Com no podia ser d'una altra manera el gol que rubricava el 13 Hat Trick de la llegenda Messi, el 0-4, era el 500 de la llegenda Pep . El 0-3 el va fer Cesc per cert
Rècords a banda, cal destacar el retorn de la millor defensa del món: Piqué-Puyol, del partidàs de Thiago, de l'enorme partidàs d'Isaac Cuenca (un mes) i el retorn d'Alexis Sánches a un terreny de joc.
I el més important el Barça ja és matemàticament equip de vuitens de final de la Copa d'Europa, i a més és líder del grup H
Ahir a Praga i davant l'equip de la cervesa, el Barça es va emborratxar de gols i rècords: Viktoria Plzen 0 Barça 4.

PostChampions. El Barça és líder del grup H de la Lliga de CAmpions perquè va saber aprofitar l'ensopegada del Milan a terres bielorrusses. BATE i Milian van empatar a 1. El València va guanyar 3-1 al Bayer Leverkusen, que va veure com el davanter che Jonas feia un dels gols més ràpids de la història de la Champions. Va trigar 11 segons. L'Apoel de nicòsia xipriota continua sent la revelació d'aquetsa Copa d'Europa, ja que va guanyar el Porto in extremis i continua líder dle seu grup

PostData Joan Piqué, pare de Gerard Piqué ha dit en una entrevista a Cal Basté, que el seu fill podria haver anat a la Juventus de Turí si no hagués rebut l'oferta per tornar a Can Barça. Menys mal