dimecres, 30 de novembre del 2011

Per molts anys

El dia que el Barça feia 112 anys i es complia un anty de la maneta al Madrid, el Barça va estar sorprès per un Rayo que va sortir valent. Va pressionar la sortida de pilota del Barça al més pur estil Pep Team. Durant 20 minuts el Barça va ser un titella en mans del conjunt madrileny.
Guardiola però va sabern tocar les peces necessàries i recol·locar-les de tal manera que les tornes van canviar. El Barça no va jugar bé, però va ser pragmàtic i gràcies a la qualitat dels seus homes va poder treure el partit.
Alexis, a qui feia només un minut, Pep Guardiola li havia fet canviar de banda, va obrir la llauna, i de pas el seu particular compte golejador amb la samarra blaugrana. El xilè, no content, va fer el segon, i de pas es va començar a fer respectar per l'exigent públic del Camp Nou. David Villa va fer el tercer, i Messi, va rematar el Rayo amb un golàs de mestre.
La polèmica de la nit, la va protagonitzar Gerard Piqué. el central català va forçar la cinquena targeta groga, i en teoria quedaria net pel clàssic amb el Madrid dle 10 de desembre. Però ho va fer de manera tant descarada que per reglament podria estar sancionat per 2 partits, i llavors si que es perdria el Madrid-Barça. La caverna mediàtica de Madrid ja clama perquè li caigui la sanció.
Ahir en l'aniversari de la fundació del club, Barça 4- Rayo Vallecano 0. Per molts anys Pep, per molts anys Leo, per molts anys Barça

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada