dimarts, 15 de febrer del 2011

Show must go on

68 dies després es reprèn la més gran obra teatral que el futbol ha parit: La Champions League, la Lliga de Campions, la Copa d'Europa, què coi, l'hòstia amb patinet. I ho fa amb 16 equips menys dels que van iniciar la gran farra, que té com a colofó final el mític estadi de Wembley.
Arriben els vuitens de final de la Champions, i com l'any passat, es repartiran en quatre setmanes, per, oh sorpresa, ingressar més calers de la gallina dels ous d'or Tele. Avui 2 partits perobrir boca de gran atractiu: el València-Schalke 04 i el Milan-Tottenham.
8 mesos després de deixar el R. Madrid Raúl Gonzaález torna a Espanya vestit de blau Schalke, convertit en el nou ídol de Gelsenkirchen. Raúl és la gran referència de l'atac alemany, que ja és 10è a la Bundesliga després de començar molt malament el campionat germànic.El València arriba a la reentré europea després de guanyar l'Atletico de Madrid dissabte passat.
L'altre partit de la jornada és el que disputaran a San Siro Milan i Tottenham: és a dir els dinosaures italians contra el jovent anglès. El Milan, tot i la conya que podem fer respecte a l'edat de la plantilla, és el líder de la Serie A i ha recuperat al millor Ibrahimovic futbolista, que no persona. El Tottenham continua sent la gran revelació al futbol europeu, però la baixa de la seva gran estrella Gareth Bale l'ha fet baixar el rendiment i sembla més vulnerable.
Avui torna la Copa d'Europa en 2 dels 8 teatres protagonistes. Com dirien aquells: The show must go on

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada