divendres, 11 de febrer del 2011

El somni impossible de la BabyPenya

Desenganyem-nos. La Penya ho té negre. I no només pel color dels pantalons. El partit d'avui contra el Barça, dels quarts de final de la Copa del Rei, (21:30 TDP, a partir de les 21:00 a Rac1) arriba en el pitjor moment. Dos lesionats d'entrada: Carl English i Henk Norel. Dos homes claus en els esquemes verdinegres. A més el jove Natxo Llovet, que hauria de suplir la manca d'alçada de l'equip, tampoc jugarà avui. Mala peça al teler. A favor dels verdinegres si voleu tres factors:
1. La competició en si. La Copa del Rei és una competició que sempre depara sorpreses.
2: La il·lusió dels joves cracks de la BabyPenya. Joves perquè la mitjana de l'equip és de 19 anyets
3: El Barça. El gran rival històricament de la Penya en què tot penyero vol veure al pou
Siguem realistes però. El Barça està fortíssim. Arriba amb tots els efectius. Més i tot. Ha tingut que descartar a Pete Mickael per excés de comunitaris. Els precedents tampoc ajuden. La Penya va rebre sengles pallisses aquest any a la Lliga i a la Final de la Lliga Catalana. El Barça busca aquest any la perfecció. Guanyar-ho tot. I tal com va de fort aquest any pinta a que ho aconseguirà.
És més prefereixo que la Penya quedi eliminat avui perquè la Penya ha de lluitar en altres fronts, com és la Lliga ACB, en què ha de garantir com sigui la salvació. Oblideu-vos de Play Off. Només espero que la Penya deixi la millor cara possible davant l'apissonadora blaugrana.
Arriba un derbi amb gust a Copa. Un nou Barça-Penya. Pinta a desigual. Sigui com sigui ningú se la de perdre. L'espectacle està garantit. Derbi Made in Copa

PostData: Més Copa. Ja tenim primera semifinal. La previsble València Madrid. Els taronges van passar per sobre d'un Valladolid, que li venia gran la competició. El Madrid per la seva part va patir moltíssim per guanyar al Gran Canària.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada