divendres, 4 de febrer del 2011

Dissabte de glòria

Si us agrada el futbol, demà és un gran dia per vosaltres. Si no us agrada us recomano que aneu al cine al teatre o de shopping, perquè ens espera una tarda de futbol apassionant. Des de les 17:30 fins a la 1:00 de la matinada podeu estar escarxofats al sofà sentint i/o veient per Rac1 8 hores d'esport en directe.
A les 18:00 l'Espanyol buscarà sucar al camp de l'Almeria i tornar a la senda de victòries. Veurem com afecta al conjunt blanquiblau les baixes de Dídac Vilà i Víctor Ruíz.
A la mateixa hora a Segona, derbi català Girona - Nàstic. Els tarragonins en bona dinàmica volen treure els 3 punts de Montilivi.
A les 19:00 el Barça de Futbol Sala busca un accés a la final de la Copa d'Espanya davant l'amfitrió Caja Segovia
I a les 22:00 Barça-Atlètic de Madrid (per TV3), en plena voràgine de final de Copa del Rei, Barça-Madrid. Faria bé el Barcelona de centrar-se en un partit que ultimament dóna golejades i imatges històriques. Compte Leo que torna Ujfalusi, aquell destraler txec que una mica més i et trenca de per vida al partit d'anada. Serà un dia històric perquè els espectadors que vinguin a l'Estadi i els que vegin el partit per televisió veuran el naixement sobre el tapís dle Camp Nou d'Esport3 el nou canal esportiu de Televisió de Catalunya. Promet ser espectacular.
Demà dia F dia de glòria dia de futbol  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada