dijous, 24 de febrer del 2011

Un cap de cavall per a Don Silvio

Don Vito Corleone té entre cella i cella a Silvio Berlusconi. Ja li ha enviat un cap de cavall. I tinc les proves. Primer li envia una senyoreta, menor d'edat de bon veure perquè previ Pay Per View la sedueixi. Més tard la noia ho xerra pels descusits i deixa al Premier italià a l'alçada del betum. Incís: si reunissim a totes les noies que s'ha beneficiat Berlusconi a costa del poble italià, no cabrien a la Plaça d'Espanya de Roma. I després fa que els equips italians a la Champions estiguin a punt de caure a la ronda de vuitens. El poble italià veu com la seva vàlvula d'escapament de les bestieses d'Il Cavaliere també falla. A més donant una imatge pèssima.
Fa 1 setmana, el Milan, propietat d'aquest Benjamin Button a la italiana que es rejuveneix a base de botox i de sucar el melindro, va fer el rídicul a casa davant el Tottenham. Va perdre, i a més, el seu capità Genaro Gattuso es va reconvertir en Rocky i va etzibar patades atot el què passava per allà. A més, va agafar pel ganyot al segon tècnic dels londinencs, en una imatge que va donar la volta al món. Gattuso, quan ho feia portva un "Respect" al braçalet de capità. Un angelet, vaja, que li han caigut 4 partits. Massa poc. A la mateixa hora a Roma, l'equip italià va estar a punt del desastre quan perdia per 0-3 davant el Schacktar Donetz de l'amic Dimitro Chigrinsky. Al final només va poder maquillar el resultat (2-3). Ranieri l'entrenador ja està buscant feina a una altra banda. El seu substitut l'exjugador Vincenzo Montella, a l'estil Guardiola, té molta feina. I ahir l'Inter de Milà, el campió d'Europa va rebre una altra castanya per part del Bayern de Munic. Van Gaal es va revenjar i de quina manera. Al minut 90, i amb empat a 0, Mario Gómez, l'alemany d'arrels granadines va marcar un gol, que pot ser clau.
A les altres eliminatòries, tenim un equip virtualment classificat, si no hi ha una devacle de proporcions bíbliques: el Chelsea, que va vèncer 0-2 al Copenaghe. El Barça, tot i perdre a Londres, buscarà la remuntada (amb un gol ja fa) al Camp Nou. Wembley és un caramel molt temptador. El València viatjarà a Alemanya per buscar una classificació històrica a l'infern de Gelsenkirchen. Amb 1-1 al marcador, el Bernabeu dictarà si el Madrid segueix o torna a caure a vuitens. Old Trafford, el camp del Manchester, veurà si el Marsella pot donar la sorpresa
Tres equips italians a vuitens i tots tres a la corda fluixa. Són mals dies per Don Silvio

Resultats de l'anada de vuitens

Milan AC Milan 0-1 Tottenham Hotspur FC Tottenham

València Valencia CF 1-1 FC Schalke 04 Schalke

Roma AS Roma 2-3 FC Shakhtar Donetsk Shakhtar Donetsk



Arsenal Arsenal FC 2-1 FC Barcelona Barcelona

Copenhague FC København 0-2 Chelsea FC Chelsea



Lyon Olympique Lyonnais 1-1 Real Madrid CF Real Madrid
Marsella Olympique de Marseille 0-0 Manchester United FC Man. United



Inter FC Internazionale Milano 0-1 FC Bayern München Bayern

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada