dimarts, 22 de febrer del 2011

La Biblia Culé: Capítol 8: El miracle de Sant Miralem

Fa més o menys un any el Madrid va quedar eliminat per sisena vegada consecutiva de la Copa d'Europa als vuitens de final davant l'Olympique de Lió gràcies a un gol de Miralem Pjanic al Santiago Bernabeu. Avui, la casualitat i les boles calentes, deparen un nou enfrontament entre aquests dos equips. Molts culers esperen que torni a aparèixer un altre cop Miralem Pjanic per eliminar l'enemic blanc. Fa un any aquest migcentre serbi va aparèixer en un nou capítol de la Bilblia Culé, al costat de Sant Ronald Koeman, famós per obrar el miracle dels pans i les Champions, Sant Belletti, famós pel miracle de tornar la vista als cecs (fins al gol de parís que va donar la Champions ningú se n'havia adonat que jugava amb el Barça), o Sant Pep, famós per ressucitar un mort, com era el Barça de Ronaldinho.
Amb Pjanic l'autor d'aquestes sagrades escriptures, el soci, escrigué:

"A casa del diable, va ressurgir la figura divina de Sant Miralem i vestit de negre, en contrast amb el vestit blanc de l'enemic hispà, va marcar un gol decisiu que eliminava tot esperit maligne i va tornar la il·lusió a l'encisat poble culé. Pels segles dels segles Gol"
Avui, els camins inexurables de Lió i Madrid es tornen a creuar i el poble barcelonista espera impacient un nou miracle de Pjanic o, en el seu defecte qualsevol jugador francès com Gourcouff o Delgado. És per això que el fidel culé resa la següent oració

Miralem nostre, qui esteu a Lió,sigui santificat el vostre futbol;
vingui a nosaltres la nostra Champions;
faci´s la nostra voluntat,
així a Gerland com a Chamartín.
El nostre gaudi de cada dia doneu-nos avui;
i perdoneu-nos les nostres dubtes,
així com nosaltres perdonem els nostres fiascos (Hleb, Martín Caceres, Bogarde);
i no permeteu que Cristiano marqui gol,
ans deslliureunos del mal blanc.

Amén!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada