dimecres, 28 de novembre del 2012

Futbol a la fresca

Amb un 0-3 a favor del partit d'anada, a Vitòria, el Barça - Alabès es presenta com un pur tràmit, per passar ronda als setzens de final de la Copa del Rei.
Tito Vilanova, amb tot el respecte al rival i conscient de l'importància del partit de dissabte amb l'Athlètic de Bilbao, farà descansar les vaques sagrades i farà una alineació plena de nanos del filial. Aquest serà l'únic alicient d'un partit, que igual que la competició, fa més nosa que servei. Atenció especial amb la perla Gerard Deulofeu, una espècie de Leo Messi al Miniestadi.
El partit d'avui a les 21:30, una hora abans a RAC1, és el típic en què desconnectes del matx i et passes el partit fent conya.Conya, com la que fan els Òscars, cada migdia a La Competència. Ells, i els seus memorables personatges, com el Jep Cabestany o el Jean Paul Desgrava, acompanyaran, aquesta nit, als del Barça juga a RAC1.
Prepareu-vos per riure i oblidar les penes,  que provoquen els amos d'aquest nyap de competició, que és la Copa del Rei. Ah, i si aneu al Camp Nou, abrigueu-vos perquè avui hi haurá futbol a la fresca. Molta fresca.

PostData 1: Javier Aguirre serà l'entrenador de l'Espanyol. El bomber ha vingut a apagar el nou incendi, on està emmerdat. Debutarà diumenge al camp del Granada. Avui l'Espanyol - Sevilla de Copa, el dirigirà el tècnic del filial, Raul Longhi.

PostData 2: Les imatges del GP de Brasil de F1 de diumenge passat, demostrarien que Sebastian Vettel hauria fet avançaments il.legals amb bandera groga. Si, Ferrari protesta abns de divendres, davant la Federació Internacional d'Automobilisme; i s'accepta, el tricampió alemany podria perdre el títol, en detriment de l'asturià Fernando Alonso.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada