dilluns, 19 de novembre del 2012

Esportclub: Sheriffs

Leo Messi va marcar la diferència aquest cap de setmana on els sheriffs han ocupat les portades.
L'astre argentí va anotar dos gols, el segon, una nova meravella més, que l'acosten a la marca de Gerd Müller de gols marcats en un any natural (78 per 85), per vèncer al Saragossa. Song va marcar el seu primer gol amb la samarra culé. Al final 3-1 en un altre partit que no passarà a la història, però que continua marcant els 8 punts de diferència, davant d'un Madrid que va veure com l'Athlètic de Bilbao li estenia la catifa vermella. En agraïment, els blancs van fer una maneta. L'àrbitre del València - Espanyol, Del Cerro Grande, va aprofundir més en la crisi blanquiblava. Si ja normalment l'Espanyol s'ho munta tot sol per perdre, només falta que el de negre se sumi a la festa. Va xiular un penal que només va veure ell i va disparar targetes vermelles a discreció. A Can Perico estan que trinen, i amb raó, quan avui hi ha eleccions al Consell d'Administració en Junta d'Accionistes. Demà en parlem. I a coneixem el rival de Catalunya, en el tradicional partit de Nadal del 2 de gener: Nigèria
Partit per oblidar del Joventut a Bilbao on va caure de 18 punts i, encara gràcies ( va arribar a perdre de 35), amb una gran actuació de l'excapità blaugrana Roger Grimau. Un Barça de bàsquet, per cert, que va tirar de Joan Carles Navarro per salvar els mobles a Fuenlabrada. Triomf de tres punts, remuntada al tercer quart i 16 punts de la Bomba. El Manresa va fer un gran partit contra el Madrid, però va caure al Nou Congost de 13. Vuitena derrota a la Lliga dels bagencs que encara no saben el què és guanyar aquest any. I la notícia va saltar a Vitòria, on la derrota del Caja Laboral contra l'Obradoiro va fer saltar a Dusko Ivanovic de la banqueta. Sonen Zeijlko Obradovic i Svetislav Pesic com a relleus. I aquesta matinada ha debutat Mike d'Anthony a la banqueta dels Lakers guanyant a Houston 119-108 amb 17 punts de Pau Gasol que ha arribat als 15.000 punts a l'NBA.
En handbol el Barça guanya a la pista del Pick Szeged hongarès a la jornada Champions per 28-33. El 19è gol, obra d'Eduardo Gurbindo és històric ja que és el número 10.000 del conjunt barcelonista a Europa. Més handbol. La tragèdia de la Caja Mágica, la nit de Tots Sants, fa que la Seu de Madrid del Mundial d'Espanya, del gener de 2013, perilli.
I el Sheriff Lewis Hamilton va plantar l'estrella a Austin (Texas) en el nou GP dels EEUU. El villà Sebastian Vettel va dominar les primeres voltes del traçat de les Amèriques a lloms del seu Red Bull. A la volta 42 Hamilton i el seu cavall McLaren va assaltar el dolent i va creuar la meta en primer lloc. Fernando Alonso acaba tercer i s'allunya a 13 punts de Vettel del liderat del Mundial, a falta d'una cursa per acabar. Al Brasil, la setmana que ve, Vittelo només cal que sigui quart, independentment del paper de l'asturià de Ferrari, per aconseguir el seu tercer Mundial de F1. El qui ha guanyat és l'escuderia de Vettel, Red Bull, campió, ja, del Mundial de Constructors. I mentrestant el sol es va ponent a Texas mentre un cowboy solitari cavalca lluny d'aquí.
Nico Almagro, el tennista murcià, va tirar per terra tota la feina de l'equip espanyol a la final de la Copa Davis contra la República Txeca. Després que David Ferrer derrotés, en un extraordinari partit, a Tomas Berdych, i forcés el cinquè partit, Almagro es va arrugar i li va servir en safata de plata la prestigiosa Ensiamera a Radek Stepanek i a l'equip txec que va aconseguir a Praga, a casa seva, i en pista ràpida, l'edició del Centenari de la Davis. No va ser una bona jornada per l'esport espanyol. A Tailàndia, la Roja de futbol sala va perdre la final del Mundial de l'especialitat contra Brasil, d'una forma molt cruel. Primera part de domini espanyol però sense gols. A la segona s'avança la Canarinha per dos cops, l'últim per forçar la pròrroga. I a falta de 19 segons pel final del matx, el brasiler Neto va posar el 2-3 al marcador final. A més, la selecció espanyola femenina d'hoquei patins va caure a la final del Mundial de Brasil contra França.
Messi i Hamilton, els sheriff del cap de setmana.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada