divendres, 23 de novembre del 2012

L'últim duel

Aquest diumenge al Brasil, no es ballarà samba, els brindis amb caipirinha cessaran i el futbol serà un esport d'snobs. Tot el món estarà pendent del due,l a toc de migdia, entre els pistolers més ràpids de l'oest automobilístic.
L'últim duel, la última batalla entre cowboy Vettel, de nom Sebastian, i teutó i Màgic Alonso, de nom Fernando i asturià, capaç de fer màgia i convertir el seu cavall, el cabalino rampante, en un tatano decent dins d'un atrotinat corser.
El premi és suculent: el títol mundial de F1. El circuït d'Interlagos serà escenari de l'última cursa del Mundial més emocionant dels darrers temps. Vettel contra Alonso. Red Bull contra  Ferrari. I molts dòlars, en patrocinadors, en joc.
El vigent campió, Vettel, arrencarà, de partida, amb 13 punts de coixí, respecte Alonso. Només necessita acabar quart per coronar-se, per tercer cop consecutiu, campió de la disciplina reina de l'automobilisme: la F1. Però, no tingueu dubtes que, Fernando Alonso li posarà les coses difícils. Per alguna cosa li diuen Magic.
Vettel i Alonso. Alonso i Vettel. L'últim duel al sol d'Interlagos

PostData: el Barça de bàsquet va homenatjar els 15 anys de professional de Joan Carles Navarro guanyant, còmodament, al Lietuvos Rytas, en matx d'Eurolliga. A més, Navarro va fer el millor partit de la temporada amb 24 punts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada