dijous, 29 de novembre del 2012

La joventut, la impotència i la il.lusió

La dada de la jornada de Copa d'ahir, té com a protagonista al blaugrana David Villa. Després de fracturar-se la cama a les semis del Mundial de Clubs 2011, i de reaperèixer a principis d'aquesta temporada; ahir, amb l'Alabès va tornar a disputar un partit sencer. Ho va fer marcant 2 dels 3 gols del Barça. El segon gol, de falta és brutal. Villa va fer de perfecte substitut de Leo Messi. Amb un 11 més aviat del Barça B que de l'A, els de Tito Vilanova van reaccionar perfectament després del gol inicial del conjunt basc. Destacar, a més, el debut del jove Carles Planas amb el primer equip. És el primer jugador del planter que fa debutar Tito. El Barça és a vuitens on s'enfrontarà al Còrdova de Segona A, amb la tornada a casa.
Uns vuitens que no jugarà l'Espanyol, que ja té prou feina per salvar els mobles a la lliga. Amb el Sevilla, l'espanyolsme va mostrar la cara de l'impotència, a tots nivells. A la gespa, l'expulsió de Javi López només va agreujar la sensació que el Sevilla els estava passant per sobre. A la banqueta, un provisional Raul Longhi, amb cara de pòquer. I al camp, només 5.000 ànimes que, primer van xiular i després van fotre el camp després del tercer gol andalús. Javier Aguirre, que ha estat presentat com a nou tècnic perico, té molta feina. Diumenge, debut a Granada.
I a València es va viure la il.lusió d'un poble. El de Llagostera. Els gironins van plantar cara al conjunt che, però van acabar caient 3-1. Per la història queda el gol de l'honor dels catalans, obra de Mico. Adeu, per la porta gran, del modest equip del matrimoni Oriol Alsina, l'entrenador, i Isabel Tarragó, la presidenta.
Villa, Longhi i Llagostera, protagonistes reials i reals dels setzens de Copa del Rei 2012, que ja són aigua passada.

PostData: Sergio Scariolo deixa de ser seleccionador espanyol de bàsquet. El seu relleu Juan Antonio Orenga. Més bàsquet. A l'NBA, Ricky Rubio, després de 8 mesos de baixa per haver-se trinxat el genoll, ha rebut l'alta mèdica i podria tornar a jugar amb Minnesotta, abans de final d'any.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada