dimecres, 21 de novembre del 2012

Amanida Barça

Ingredients per fer una bona amanida Barça de Champions a Moscou, terra d'una de les mítiques tapes de la gastronomia ibèrica, l'ensaladilla russa.: mescleu en un bol, deu minuts d'incertesa defensiiva; un gol tranquilitzador de Dani Alves, el primer de la temporada del brasiler; un parell de gols de Leo Messi, per variar, que el situen a només 5 gols del repte Gerd Müller de gols en un any natural (80 a 85); i un ensurt en forma de lesió de Víctor Valdés, en topar amb un jugador de l'Spartak. Poseu el bol a refredar durant tota la segona part. Podreu, mentrestant, fer jugar a Gerard Deulofeu, la perla del planter. I voilà, 0-3 i classificat per vuitens de la Copa d'Europa. Per la salsa feu que el Benfica guanyi al Celtic i el Barça passa ronda com a primer de grup. Bon profit.

PostChampions: la jornada ens deixa entre altres, l'empat del València contra el Bayern de Munich, que li assegura el bitllet per a vuitens. A més de la polèmica del dia al partit Shacktar Donetz - Nordjaellan noruec quan el brasiler del conjunt ucraïnès Luiz Adriano va marcar un gol després d'un bot neutral. I després de la gairebé eliminació del campió vigent, el Chelsea, que no depèn d'ell mateix han destituït el seu tècnic, Roberto Di Matteo.