dijous, 2 de febrer del 2012

Maleït empat

Després dels 90 minuts d'ahir a València el soci i seguiidor del Barça va tenir una sensació d'emprenyament i ràbia, en sintonia en com va afrontar Pep Guardiola la roda de prensa posterior. I és que, tot i que en teoria un 1-1 a camp contrari és molt positiu, el Barça va poder guanyar per 1-3 o 1-4 tranquil·lament. I és que tal com va dir el Pep ahir, el que entrava feia un parell d'anys abans, ara no entra, però l'actitud és la mateixa. A part de l'actuació arbitral, bastant discutible ahir
Els blaugranes van sortir al camp amb la intenció de jugar una eliminatòria d'anada i tornada. Els homes del Pep van controlar les primeres pilote si van tenir les primeres ocasions. Però va ser el València, que aprofitant un error de marcatge d'Isaac Cuenca, qui es va avançar al marcador, gràcies a una rematada de Jonas a centrada de Matthieu. Abans vam veure la jugada polèmica del partit, un cop més protagonitzada per Pinto. Alhora de refusar una pilota perillosa, el porter gadità del Barça la va treure amb el braç fora de l'àrea. L'àrbitre no ho va veure, Pinto es va salvar d'una expulsió claríssima i van tornar a rebrotar les llagues dels creadors del Villarato i dels directors de "Robatorio a mano armada"
Amb 1-0, el Barça no va trigar a agafar el control de la pilota. I amb un còrner va arribar la materialització d'aquets control. Carles Puyol, immens ahir, va marcar de cap el gol d'un empat que pot ser clau en el futur.
A la segona part, el Barça va ser infinitament superior al València, en una part força ensopida. D'aquesta represa destacar dos jugades, que podrien haver sentenciat l'eliminatòria. Una, el penal fallat per un Leo Messi, que va tornar a estar per sota de la seva línia habitual (línia que seria brutal si la fa qualsevol altre jugador per cert). L'altre la pilota al pal de Dani Alves.
I és que com va dir Pep Guardiola en roda de prensa, el Barça li costa rematar els partits. I és per això que el soci i aficionat blaugrana està preocupat. El nivell d'actitud i d'entrega dels jugadors és la mateixa que sempre, però li costa demostrar-ho en el marcador.
Ahir als primers 90 minuts de la recerca d'una final de Copa del Rei, maleït empat. València 1-Barça 1. Arriba una nit màgica al Camp Nou, dimecres que ve

PostData 1: Ahir a Egipte es va viure un infern. 74 persones que van anar a veure un partit de futbol, ja no van tornar a casa, per culpa d'uns brutals incidents ocurreguts en un matx de la lliga egípica. 74 morts 250 ferits en un acte salvatge, i sense cap actuació polícial. les imatges han donat la volta al món i han tornat a emmascarar el món del futbol i de l'esport

PostData 2: Felicitacions oficials de part del President del Club de Fans de Gerard Piqué. Enhorabona crac per aquests 25 anys. A fer-ne molts més i a seguir aixecant copes... i de tant en tant algun cubata. Ja en podrien aprendre algunes que jo sé que diuen que són megafans de Xavi i ni el feliciten pel seu aniversari. Ai senyor. En fi. per molts anys crac