dimecres, 29 de febrer del 2012

La clau Tito

Ningú no ho sap, ni el seu entorn més proper. La pregunta que ronda des de fa temps al barcelonisme, és què li passa al Pep, perquè no renovi? La feina d'entrenador del Barça és esgotadora, i només cal veure l'evolució física i capil·lar de Guardiola. Cada any ell reflexiona i pensa si encara pot aportar alguna cosa per seguir motivant al grup.
En Pep té un problema. S'estima tant el grup que cada any li és difícil dir-li a algú que ha de marxar. Cada peça és important en la consecució de l'èxit i desfer-se d'ell per millorar el conjunt és una putada pel Pep. Crec que això és una de les raons perquè encara no ha renovat.
Però crec que la raó de tot, la raó perquè no renova el Pep, no és ell. És Tito Vilanova. Dissabte, Miguel Rico a la contra del Mundo Deportivo donava la clau: Tito Vilanova encara no ha renovat pel Barça. Tito, com la resta de l'staff és importantíssim pel Pep. Abans que jo ha de renovar el meu equip.
I parlar de Tito Vilanova, ara, no és només parlar de futbol. Ja sabeu que al novembre va ser operat d'un tumor a la glàndula paròtida de la boca. Al mateix que Éric Abidal, el Tito ara es centra en cuidar-se i viure la vida. Fins que ell no estigui seguir que seguir desgastant-se al costat del Pep en un entorn tant destructiu com la banqueta del Barça el beneficiarà, ell no renovarà. Ergo, el Pep tampoc. Però no tingueu por, crec que quan més temps passa més tinc clar que renovarà. Si s'estimen el Barça, com se l'estimen sitinguéssin pensat no continuar ja ho haurien dit, per tal que el club assumís la repsonsabilitat de buscar a algú que segueixi el model Pep.
Tito Vilanova és la clau per la renovació del Pep. Si voleu demanar a algu que renovi digueu-li al Tito. Ell és la clau de l'èxit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada