dimecres, 15 de febrer del 2012

11 contra 11... i guanya el Barça

Deia Gary Lineker ex jugador del Barça i de la selecció anglesa dels 80 que el futbol eren 11 contra 11 i sempre guanyava els alemanys. Evidentment l'afirmació de Lineker és una exageració com una casa de pagès. I ahir es va demostrar un cop més amb la victòria dle Barça 1-3 a Leverkusen
La cosa va començar tal com es preveia. Un Bayer poc alemany cedia la pilota al Barça que no aconseguia generar ocasions. Per tant el partit era un avorriment total. Fins que Alexis Sánchez, a les acaballes del primer temps perforava la porteria de Leno, aprofitant una assistència magistral de Leo Messi. 1-0 i les millors sensacions es retrobaven sobre el Bay Arena.
A la segona part els tetons van sorit més espavilats i van demostrar el perquè de la fama de futbol físic i dur que té la lliga alemanya. Tot i això, el Bayer encara busca com va marcar l'empat a 1. Va ser una jugada rocambolesca i estranya. Els alemanys van empatar a 1. El Barça però tenia bones sensacions i en poc més de 5 minuts va tornar-se a avançar al marcador, gràcies un cop més a Alexis a passada de Cesc. Els alemanys, amb 1-2 en contra, i aprofitant que tot i que el Barça s'estava posant al millor to però que encara li queda camí, va inquietar la porteria de Valdés. El porter blaugrana va tornar a estar brutal amb un parell d'aturades claus. Mentrestant el campió d'Europa tornava a tocar i tocar i a generar joc, rapidesa i babes a alguns pitets de Catalunya. El tercer gol final és una meravella. Messi des del mig del camp inicia una cursa cap a gol, assisteix a Alves, aquest li torna i Leo anota un gol per reivindicar-se. Ha tornat? Ja ho veurem
Al Bay Arena de Leverkusen, a l'anada dels vuitens de final de la Copa d'Europa, torna el campió a fer por: Bayer 1- Barça 3. Perdona'm Pep, però ja tenim peu i mig a quarts