dimarts, 14 de febrer del 2012

El Partit de l'Aspirina

Us demano un exercici de retrospectiva. Tireu tres mesos enrere, justament quan va acabar la primera fase de la Lliga de Campions: el Barça va acabar líder de grup, era segon a la Lliga a tres punts del Madrid i estava a punt de jugar els vuitens de final de la Copa del Rei i jugar el Mundial de Clubs. I el més important: les sensacions que donava l'equip és que era invencible.
Avui, tres mesos després el Barça és campió del món, però està a 10 punts del Madrid a la Lliga, finalista de la Copa i amb la sensació que és més vulnerable que mai.
Avui, torna la Lliga de Campions, la Copa d'Europa, on a les 20:45 (des de les 19:00 a Rac1), el Barça juga a Leverkusen els vuitens de final contra el Bayer. L'equip de l'Aspirina ha de ser l'analgèsic ideal per curar els mals de caps del barcelonisme. L'equip llençat a la Champions i aparcada la Copa del Rei fins a la final de maig, ha de recuperar les sensacions que tenia fa tres mesos. Es pot fer i no tingueu dubtes que tornarem a veure la millor versió del Barça. Recordeu que sempre apareix quan se'l necessita. I ara és necessari el millor Barça.
Davant trobem el Bayer Leverkusen, fora de la Copa, desè a la Lliga, sense res a fer, amb un futbol pobre i allunyat dels cànons del futbol germànic del futbol dur i físic. a més ve mermat ja que dos jugadors claus no hi seran avui al Bay Arena: són el golejador Eren Berdiyov i el migcampista Sam. A part tampoc hi serà Michael Ballack, tot i que l'ex del Bayern de Munich i Chelsea, està de tornada i és un clar exemple de carn de banqueta.
Pel Barça dos dubtes, Xavi (recentit de les molèsties al soli) i Busquets, pendent de com evoluciona el trau que té al genoll. Sigui conm sigui l'equip dóna prou garanties com per guanyar el primer partit de vuitens de la Copa d'Europa, en l'era Guardiola.
Avui el partit de l'Aspirina, davant l'equip de l'Aspirina: Bayer Leverkusen- Barça. Ah i ja sabeu, llegiu les instruccions d'us d'aquest medicament i en cas de dubte consulteu al farmacèutic

PostData: Primera baixa il·lustre pels JJOO de Londres del juliol: Gemma Mengual es retira definitivament i renuncia fer-ho a la piscina olímpica de sincronitzada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada