dimarts, 31 de gener del 2012

El banquer

És el líder de l'equip revelació del futbol estatal. L'equip que ha aconseguit una gesta gairebé insòlita: classificar un equip de Segona Divisió B per les semifinals de la Copa del Rei, a sobre amb format de doble partit. El Mirandés emula per tant la UE Figueras, que l'any 2002 va arribar a les semis de la Copa, carregant-se al Barça, per exemple.
Pablo Infante, l'heroi d'aquest modest equip. líder del grup II de Segona B, s'ha erigit com heroi de l'equip castellà en ser clau en l'eliminació de Vilarreal, Ràcing de Santander i Espanyol. Infante ha marcat en totes les eliminatòries que ha jugat.
Aquest jove de 31 anys té però una peculiaritat: Pablo Infante no es dedica professionalment al futbol. Ell es guanya les garrofes dirigint una sucursal bancària de Miranda de Ebro. El futbol, per ell, com per la resta de jugadors del Mirandés, és un hobby, una vàlvula d'escapament enmig de números vermells, comptes corrents i descoberts. Mentre els seus companys celebraven a Cornellà haver fet patir l'Espanyol fins a límits insospitats, ell va agafar el cotxe i va conduïr 8 hores, per obrir el banc a primera hora del matí.
Avui Pablo Infante i el Mirandés juga les semifinals de la Copa del Rei contra l'Athlètic de Bilbao amb res a perdre i molt a guanyar. I amb molta ambició, perquè sortiran a jugar i a l'atac, per veure si sona la flauta.
No cal ser Mag Fèlix ni Johan Cruyff per vaticinar que la feina al banc a Pablo Infante li durarà poc. Si els directors tècnics de Segona o algun modest de Primera són intel·ligents, ja haurien de trucar a la seva porta. Girona i Nàstic, cuers de Segona Divisió, farien bé de prendre nota
Recordeu el seu nom: Pablo Infante

PostData 1: En un mercat d'hivern poc mogut, l'Espanyol és qui més ha mogut fitxa. Després de coutinho arriben Kalo Uche, del Neuchatel suís, equip que ha plegat veles per fallida econòmica, i l'exblaugrana Víctor Sánchez, sense equip actualment. A Can Barça, Alexandr Hleb se'n va a jugar a Grècia. Per fí el barcelonisme es desprèn d'un dels grans fiascos de la història, al mateix nivell que Romerito, Kodro o Amunike

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada