dimecres, 18 de gener del 2012

No vols Clàssic, dues tasses

Ho confesso. Abans del cap de setmana em feia molta mandra un nou Madrid-Barça. Passat el cap de setmana i vistos els dos partits de Lliga entre blancs i blaugranes, tinc moltes ganes de clàssic. Tinc ganes per tornar a abaixar els fums dels madridistes que veuen en l'actual moment del Barça una oportunitat per guanyar el millor equip del món. No compten que elss tampoc estan fins
Un mes i escaig després de l'últim clàssic, el de Lliga del 10 de Desembre, la Copa del Rei els torna a enfrontar. Avui a les 22:00, des de les 19:00 a Rac1, en horari indecent i fastigós, reviurem un nou clàssic, reconvertit en el Mensual, o en lo de sempre, que dirien a Crackovia.
Sigui com sigui cada Madrid-Barça és un partit diferent a l'anterior, pel context previ, pel joc durant els 90 minuts i per la trascendència en un futur. I avui no és cap excepció.
Ambdós no arriben en el millor moment de forma al Santiago Bernabeu. Però, en aquest partits el que va passar, passa a la història i els dos van al 100% per derrotar a l'etern rival. Qui surti viu d'aquesta eliminatòria, sortirà amb aventatge per encarar els grans reptes del futur, la Lliga i la Copa d'Europa. No tingueu dubte que pel Barça guanyar al Madrid, aquests quarts de Copa pot significar tres punts extres en la persecució de Lliga. Pel Madrid vèncer seria un cop de moral per guanyar la Lliga. En tot cas mai seria definitiu perquè aquest Barça mai es rendeix i mai se'l pot donar per mort.
Aquest partit serà el número 300 de Leo Messi amb la blaugrana i coincideix amb el 41è aniversari de Pep Guardiola, l'artífex que va tornar a portar la llum al Camp Nou.
Avui el Clàssic, el Mensual, lo de sempre, què collons el Madrid-Barça. A gaudir-lo

PostData: L'espanyolisme s'està acostumant a les Gestes de Cornellà a la Copa. Si la setmana passada va remuntar l'eliminatòria perduda amb el Còrdova, ahir en cinc minuts va guanyar un partit que perdia 0-2 amb el Mirandés de Segona B. El somni de la Copa de la Il·lusió segueix viu, però val més no badar, i menys quan no hi haurà a la davantera Sergio Garcia, operat avui del menisc ni Álvaro Vázquez, lesionat ahir al bíceps femoral

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada