dimecres, 25 de gener del 2012

Avui toca Clàssic

Que a Madrid hi ha un incendi colossal i un merder de nassos és evident. Que al Bernabeu la gent comença a estar farta del Mètode mourinho per tocar la pera també, i que l'equip guanya però no convenç i és criticat també.
Però avui toca Clàssic al Camp Nou. I quan hi ha clàssic, no hi ha contextos ni prèvies que valguin. Un partit com avui s'escapa de qualsevol merder intern que passi a una banda o altra. Avui el Madrid buscarà com sigui (pel cívil, pel criminal o per la gràcia de Pepe, que no ha estat sancionat) acabar amb l'hegemonia blaugrana.
I per això és importantíssim que avui a les 22:00 (des de les 19:00) a Rac1, la gent ompli a rebentar el colisseu blaugrana. Arriba la gran oportunitat de defenestrar el mourinhisme de la Casa Blanca. Un cop més el futbol dels homes de Pep Guardiola ha de superar un cop més el model autodestructiu del Reial Madrid.
Però sobretot avui és importantíssim omplir l'Estadi, per dur l'equip en volandes cap a les semis de la Copa del Rei, perquè un 1-2 no és ni de bon tros definitiu, i perquè si hi ha algun equip que pot derrotar el Barça és el R. Madrid.
No m'ha agradat gens certs comentaris de la gent blaugrana donant per mort al Madrid pel fet que estar com estar.
Si el Barça passa avui, que no tinc dubtes que ho farà, serà també pel suport de la gent del Camp Nou que tornarà a animar al seu equip.
Avui tothom a omplir el Camp Nou, a omplir els bars o la casa de la veïna que té el Plus. Perquè avui, per molt que no ho sembli, hi ha un Clàssic, un Barça-Madrid.

PostData 1: L'Espanyol es va acomiadar del somni de la Copa de la Il·lusió ahir a Miranda de Ebro, perquè va sortir a especular i per poc surt escaldat. Tot i avançar-se al marcador gràcies a Rui Fonte, el Mirandés va capgirar el marcador i l'eliminatòria gràcies a Pablo Infante, el davanter banquer, gran sensació de la Copa, que no dubteu que té les hores comptades a la Segona B. El Mirandés emula el Figueres, que l'any 2002 es va plantar a les semis. Uns desperten de cop i d'altres continuen amb la carrossa, el príncep i la sabateta de cristall. Un altre any serà pericos

PostData 2: El pavelló Barris Nord de lleida serà la seu de la F4 de la UEFA Futsal Cup, la Copa d'Europa de Futbol Sala. Per tant el Barça Alusport serà l'amfitrió d'una competició que es disputarà a mitjans d'abril

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada