divendres, 20 de gener del 2012

Buscant una lògica

Carta oberta a Pepe, assassí a sou i futbolista aficionat

Senyor (?) Pepe

Tot el món va veure dimecres, com per enèssima vegada canviaves l'uuniforme de futbolista pel de Jack l'Esbudellador.
La trepitjada a la mà de Messi és l'últim acte d'una impecable llista de serveis de carnisseria. El jugador del Getafe Casquero, a qui vas confondre amb una pilota i vas anar donant puntades de peu; Alves o el jugador de l'Olympique de Lió Cissoko, a qui gairebé et carregues la jugular, són algunes de les il·lustres víctimes que han passat per les teves grapes. La senyora Fletcher té material de sobres per escriure una temporada sencera de "S'ha escrit un crim"
No penso dir res més que no hagin dit hi ha tothom, seria reïteratiu. Només afegir que si ja és fotut que et critiquin, que ho facin els del teu mateix gremi és per mirar-s'ho. Si els qui et defensen et déixen a l'alçada del betum, és que, amic, tens un problema.
Permete'm indagar en la teva ment per intentar esbrinar el perquè, un bon jugador de futbol es transforma en el deixeble número 1 del Destripador de Boston. En quin moment el teu cervell (?) ordena al teu cos, fer el que fas en masses ocasions. En quin moment els teus cables es pelen i fas el que fas? Ara la culpa no és teva. Tu només ets un manat. Ets l'executor de les ordres del capo superior. Aquell que provoca des d'altes instàncies del club. I no no és Florentino... només.

Buscant la lògica a la teva irracionalitat, rep el meu més sincer condol

Firmat

Un que quan et vegi pel carrer, canviarà d'acera

PostData: Gianlluca Basile, l'estranger que va estar més temps al Brça de bàsquet (6 anys) va rebre l'homenatge del Palau, a la prèvia de la primera jornada del Top 16 de l'Eurolliga. El Barça, encara sense Navarro, va patir una barbaritat per guanyar l'equio de Baso, el Cantu italià. Una reflexió final. Quan trigarà el Barça a retre homenatge a Audie Norris? Aquí ho deixo

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada