dijous, 26 de gener del 2012

Això és el Clàssic

A la desena va a la vençuda. Benvinguts a la crònica del clàssic més futbolero dels 10 precedents. Emoció nervis, tensió i algun moment d'infart. Un clàssic com Déu Mana.
El Madrid, concient que si volia passar a les semifinals de la Copa havia d'atacar va acular al Barça a la seva àrea durant mitja hora. Si no fos per Pinto, que va aturar tres pilotes claus, el Madrid hauria fet la feina en 5 minuts (Incís. Espero que s'acabi ja aquest pseudodebat sobre qui ha de jugar la Copa. Pinto ahir va fer un partidàs) Posteriorment, els de Pep Guardiola van començar a tocar i tocar i s'intuïa el que va passar. Al minut 43 Pedro va marcar gràcies a una assistència de Messi que va fer una jugada magistral. Alves, a la jugada següent va afusellar Casillas amb unn míssil impossible d'aturar. Així s'arribava a la mitja part, amb la sensació qu el perill blanc havia passat. I més quan al quart d'hora de la segona part el bany blaugrana era escandalós.
Però Cristiano Ronaldo va fer revifar el Madrid fent l'1-2 i Benzema va empatar posteriorment. El Madrid tornava a estar viu i va tornar a acular els blaugranes.
Al Camp Nou va tornar a aparèixer una sensació clàssica però que feia temps que no vivia: el patiment per veure si els blancs marcàven el tercer gol que deixaria fora al Barça. El Madrid anava llençat en busca d'un gol salvador, però la defensa blaugrana va poder refusar, amb més cor que cap, qualsevol atac blanc. l'expulsió de Sergio Ramos al minut 88 va acabar de sentenciar l'eliminatòria.
El Barça, superior en el global dels 180 minuts arriba a les semifinals superant un Madrid superior ahir a l'Estadi. El Madrid va tastar la sva pròpia medecina: el Barça va xutar dos cops i va marcar. Els blancs ho van intentar tot però només van empatar.
Ahir al Camp Nou, partidàs entre dos grans del futbol mundial. Barça 2- Madrid 2. Això si que va ser un Clàssic. Tot lo altre eren excepcions. Meravelloses excepcions

PostClassic: La pitjor notícia és la nova lesió d'Iniesta i d'Alexis que estaran 3 setmanes KO. L'equip queda amb 14 efectius del primer equip. Una altra mala notícia és la reacció d'Iker Casillas al final del partit. El porter blanc, impotent, li va dir a l'àrbitre, al final del partit si marxaria amb els jugadors del Barça de festa. Efectivament Teixeira Vitienes va estar nefast però per les dues bandes. Mourinho va tornar a ser un impertinent a la Roda de Prensa. I Pepe... va tornar a donar mostres del seu art. Tot i que també va rebre. Com el conte de Pere i el llop. Ahir es podia queixar amb rao però ningú li va fer cas