dilluns, 2 de gener del 2012

Propòsits d'Any Nou

Arriba el nou any i tornen els famosos propòsits, que desenganyem-nos, ningú compleix: deixar de fumar, aprimar-se, estar amb la família...
El món de l'esport també ha fet els seus propòsits, esperant que aquests si que es compleixin
El Barça es proposa seguir fent història guanyant-t'ho tot de la mà de Leo Messi i Pep Guardiola; l'Espanyol vol deixar de patir de mal d'alçada, consolidar-se a la zona alta de la classificació i deixar de ser tabu la paraula Europa; a la casa blanca seguir incordiant a tot el món amb dits a l'ull o bestieses similars; i Jaume Roures seguir emprenyant al personal, posant horaris indescents, perquè els samoans puguin xalar amb un Betis-Granada.
En bàsquet, el Barça vol fer l'any perfecte, la Penya no desaperèixer i Manresa seguir estant enamorat del Miracle ACB. A Can Círcol volem seguir formant persones a través de l'esport, i si pot ser celebrar algun títol o ascens.
A l'hambol el Barça vol revalidar corona europea i l'hoquei català vol tornar a ser rei d'Europa
Sebastian Coe, campió dels 1500m als JJOO de Los Angeles 84, i president del Comitè Olímpic de Londres, es proposa l'impossible. En temps de crisi vol fer els millors Jocs Olímpics de la història.
Vettel vol la tercera corona d'amo de la 1; els altres evitar-ho....
I així molts esports, molts reptes personals, moltes fites a complir. Vaja com tothom. Bon 2012

PostData: El Dakar va començar ahir de la pitjor manera. El pilot de motos argentí Jorge Martínez Boer va morir quan va patir un accident a falta de 2 km per acabar la seva primera etapa. Tenia 38 anys. Un cop més el Dakar demostra l'altra cara de l'esport. DEP.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada