divendres, 16 de setembre del 2011

Un conte de por

D'aquí uns anys els pares explicaran aquest conte als seus fills:
"Hi havia una vegada en un reialme molt i molt llunyà un rei molt bo que es deia Jose. Era tant bo que tothom li feia la punyeta: des d'uns cavallers negres que es deien àrbitres i sobretot un cavaller vestit de blau i grana que es deia Pep i que quan s'enfrontaven sempre perdia. El rei Jose no entenia perquè era tant odiat i es preguntava Porqué.
Un dia que el bo del rei Jose va voler contraatacar, cosa que mai feia, l'ajudant del cavaller Pep, un tal Tito o Pipo -ja no me'n recordo- va i li trenca el dit amb l'ull. Pobre rei...
Al costat del rei Jose hi havia un bufó anomenat Florentino. Era l'únic que el defensava. Al costat del rei, a part també tenia els seus fidels i lleials subdits. Éren tant obedients que molts van canvuiar el sue discurs i la seva manera de fer. Era el cas del guardià de la porta dle reialme de Madrid, el cavaller Iker -que per cert tenia una nòvia molt maca que era trobadora d'una gran empresa de comunicació". Iker era un home amb un discurs propi, que per sort, les encícliques del rei Jose el va fer canviar. A part hi havia el cavaller Sergio- que no tenia moltes llums, i els cavallers Pepe i Marcelo- dos autèntics destralers capaços de matar per defensar Madrid. De tots els súbdits lleial del rei Jose en destacava un: el cavaller Cristiano, un home molt guapo, molt ric i molt bo, però que quan s'enfrontava amb el millor cavaller del reialme enemic sempre perdia, injustament es clar.
I és que el gran reialme de Madrid tenia un gran poble rival, un poble que només vol destruïr-lo, dirigits pel cavaller Pep i el cavaller Leo. Un poble anomenat...."
-Pare-li diu el nen espantat, - quina por de conte. Espero que aquí no passi el que li passa al rei Jose
I el pare, més culer que el pal de la bandera i li diu:
- Tranquil que mentre a Can Barça hi hagi gent amb la cordura del Pep això mai passarà
I el nen se'n va a dormir feliç i tranquil i pensant "Què bé que es viu sent del Barça"

PostData: Joan Carles Navarro, per fi s'ha despertat en aquest Eurobasket. Ell solet s'ha menjat una molt bona i sorprenent Macedònia i ha portat la selecció espanyola a la final del Campionat i als JJOO de Londres. Només una dada: 35 punts. Pim pam pum, la Bomba ha petat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada