dimecres, 21 de setembre del 2011

Taronges intersetmanals

El Barça té aquesta nit (a les 22:00 TV3 des de les 21:00 a Rac1) el primer dels cinc compromisos de Lliga intersetmanals davant el València a Mestalla.
En joc els dos millors conjunts de l'actual campionat, i també el liderat de la Lliga.
Pel Barça València comporta un cert transtorn bipolar. D'una banda, històricament Mestalla no ha estat un camp molt propici pels interessos culers, i tampoc és un camp en què els catalans siguin ben rebuts. Contrariament al que es pugui pensar el seguidor taronja li tira més el merengue que la crema catalana. D'altra banda Mestalla porta bon records al Barça de Pep Guardiola. Allà va ser on es va forjar la llegenda del Barça del Pep. A Mestalla el maig de 2009 va guanyar el primer títol dels 12 que té a la vitrina el tècnic de Santpedor: la Copa del Rei.
Continuem amb el transtorn bipolar. És cert que a l'estadi valencianista el Barça va guanyar una Copa del Rei, però també en va perdreuna altra. La recordareu: aquella que va guanyar el Madrid l'any passat i mque Sergio Ramos la va engegar autobús avall. I és a Mestalla on es va veure una de les imatges de la temporada passada: la d'un Pep Guardiola patint, no pel resultat, sino pel dolor d'una hèrnia discal que el va martiritzar durant molts dies i que es va aguditzar aquell dia. Tot i això va voler anar a València amb els seus nois. Això demostra la implicació i l'amor pel futbol. Després d'aquell partit va ser ingressat a un hospital.
Tornem a l'actualitat. Tot i les baixes importantíssimes que va patir el conjunt che -recordeu Juan Mata (al Chelsea) i David Silva (al Manchester City), els homes d'Unay Emeri tenen una tripleta atacant de por i que s'haurà de vigilar atentament: Pablo Hernandez, Ever Banega i Roberto Soldado.
Avui un clàssic de la Lliga, un partidàs a Mestalla, València- Barça

PostData 1: Primera destitució sonada al futbol europeu. És la de Gian Piero Gasparini, l'entrenador de l'Inter de milà. Després de 5 partits oficials, 4 derrotes i un empat. I compte que el pròxim no sigui Luís Enrique a la Roma

PostData 2: Florentino Pérez ha tornat a fer de les seves amb el bàsquet madridista. Ha fitxat a Rudy Fernandez, el que era un secret a veus. Cobrarà 2'7 M € per temporada. Si s'acaba el lockout haurà de tornar a Dallas

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada