dimecres, 14 de setembre del 2011

El Barça paga el "Pato"

A l'estrena de la Lliga de Campions 2011-2012, al campió actual, al Barça li van sobrar 2 minuts: el primer i l'últim. Els minuts en què el Milan va marcar els gols que li van permetre sortir vius del Camp Nou.
La Copa d'Europa d'enguany es va torçar des del xiulet inicial. En 26 segons Alexandre Pato va deixar clavat a Sergio Busquets (incís. No m'agrada Busquets com a central, digueu-me oportunista), per marcar el primer gol. En conseqüència, no vam trigar gens a veure un clàssic del futbol italià: el catenaccio, és a dir, 11 tios al darrere fent muralla.
Al Barça li van sobrar minuts i li va faltar aquell punch, aquell punt, aquella màgia, que diferencia un equip terrenal en un equip diví. El Barça amb el 0-1 va començar a tocar, però no amb aquella rapidesa, amb aquell toc característic. Al minut 35 Messi va fer de navalla suïssa multiusos i va trencar el pany de la porta italiana, per endinsar-se a l'àrea i assistir a Pedro que va empatar. Semblava que havia arribat el que l'Estadi esperava: el Barça de les grans ocasions. Però no va arribar. El Milan continuava inquietant la porteria de Valdés. Sort de l'intervenció de Keita. A la egona part, un llançament magistral de falta de Villa posava un 2-1 que semblava definitiu i faria oblidar el mal joc dels catalans.
A l'últim minut, el mig brasiler Thiago Silva va rematar sol un córner que va significar l'empat a 2.
Que no us enganyin. El Milan no va empatar el partit. Un mal Barça es va deixar empatar. Un altre cop va fer el burro i va fer que un equip mediocre es cregués el millor. Aquest Milan repeteixo és un geriàtric de velles glòries anclades en el passat. La mostra més clara és que els dos gols italians els van fer els dos infermers joves de l'asil rossonero: Pato i Silva.
A part del resultat, una mala notícia en forma de lesió va gelar el Camp Nou. Andrés Iniesta es va trencar per un mes. El retorn del capità Carles Puyol després de 8 mesos KO sembla ser una anècdota
En definitiva un nou empat que emprenya el culé i desconcerta a un malacostumat soci i aficionat blaugrana. Després de 3 anys d'èxit no acceptem un mal partit del Barça. Sisplau només demano paciència i confiança en el Molt Honorable Pep.
En l'estrena de la Lliga de Campions, el Barça va pagar el "pato" d'un mal partit. Segur que sabran corregir-ho. Al Camp Nou Barça 2- Milan 2