dijous, 29 de setembre del 2011

El Kubala del Segle XXI

De maneta en maneta i guanyo perquè em toca. El Barça va fer el que havia de fer: guanyar per no complicar-se la vida en aquesta Champions. Un 0-5 incontestable davant d'un molt fluix i inoperant BATE Borisov.
En definitiva un partit que no passarà a la història, que passarà a la història particular del gran petitó, del noi meravelles, del geni de Rosario, Leo Messi.
Gràcies al segon gol que va marcar ahir, el quart dels cinc que va marcar el Barça, es converteix en el segon màxim golejador de la història del club empatat amb un tal Ladislao Kubala, amb 194 gols.
Messi es el lider del Barcelona. I només té 24 anys. És el rei del futbol; i només té 24 anys. És la referència mundial; i només té 24 anys. És un mite amb només 24 anys
Si Kubala, el llegendari davanter hongarès, que va defensar la samarreta blaugrana als anys 50 i princiopis dels 60, que va fer enderrocar l'Estadi de les Corts per crear el Camp Nou; què ha de tirar a terra l'astre argentí? El Palau Blaugrana? No, això no, que ja ho farà Sandro Rosell el 2012 per e4xigències de l'Eurolliga. Per cert, missatge a Joan Manel Serrat. Quan trigarà a fer una cançó com la que va dedicar al seu temps a Kubala?
Ahir a l'Estadi del Dinamo de Minsk, a la segona jornada de la Lliga de Campions, BATE Borisov 0- Barça 5. Llarga vida al mític Leo Messi. El Kubala del segle XXI. I només té 24 anys

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada