dijous, 4 d’octubre del 2012

Midnight in Cornellà-El Prat

Carta oberta al psicoanalista de Woody Allen

Estimat obrecaps

Torno a recórrer a tu un altre cop. Sóc pesat ho sé. Però és que hi ha coses que no entenc. Jo ni el soci i seguidor de l'Espanyol. Et poso en antecedents.
Diumenge el soci perico present a Cornellà es posa a xiular a tot el que fa olor a directiu perico. Carrega contra Ramon condal, el presi, Collet el vispresident, Tamudo, el mite, Pochettino el tècnic, Dani, el presi de l'escopinya, i contra tot el que vulguis. No es triga ni 24 hores i Ramon Condal anuncia que plega i que convoca eleccions pel novembre.
Ahir pero en la roda de prensa per convocar eleccions, no tant sols no plega, si no que s'apoltrona encara més a la cadira. Igual que un president d'alguna incipient democràcia de l'exunió soviètica diu que convoca eleccions, que s'hi presentarà i, a sobre diu que les guanyarà amb la gorra perquè té el suport del Gran Germà Dani Sánchez Llibre, que calla, però que des del seu despatx de la fàbrica escopinyera ho veu tot.
I ara és quan el soci perico que ja porta l'embut al cap i la trompeta a la boca, ho crema tot. No entén com Condal diu que no marxarà perquè no ha fet res de dolent en la seva gestió. Poca memòria potser. Club amb un dèficit descomunal, amb un primer equip que va tant desviat com els carros de la compra dels supermercats del president, amb un Estadi que només Déu sap quan s'acabarà de pagar, i fent com el Barça amb els seus cracs: obrint la porta del darrere a les seves estrelles (Älvaro Vázquez l'últim cas)
Pinten bastos a l'Espanyol i no sé perquè em temo que Condal també fotrà el camp de l'Espanyol més ràpid del què es pensa. I molt em temo que no sortirà per la porta, sino en globus.
Però el soci perico, com la gent que segueix la informació perica, i jo mateix,q ue sóc culé, continuarà portant l'embut al cap i la trompeta a la boca. I si no pregunti-ho a l'Eduard de Batlle, narrador de l'Espanyol a RAC1, que ha fet un esplèndid editorial avui a Can Basté i que espera que també li passi consulta a vostè
Molt em temo que els jugadors no s'hi hauran de matar gaire per enviar l'espanyol a Segona, els directius ja ho estan fent solets
En fi, desitjant que ens recepti a mi i a l'Edu noves dosis de tranquimazins, embuts i trompetes, que tingui un bon dia

Firmat

Un culé que fa anys que porta incrustat l'embut i la trompeta

PostChampions. Els 4 equips de la Federació Espanyola han guanyat aquesta segona jornada de la Champions. El Madrid li va fer un 1-4 a un Ajax que només d'Ajax li queda el nom,. el Màlaga continua en un somni i va golejar l'Anderlecht a domicili. Així es sumen als triomfs de Barça i València. Amés empat in extremis del Manchester City contra el Dortmund i sorpresa en l'empat de la Juve a casa davant el Shacktar Donetz

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada