dimecres, 3 d’octubre del 2012

Futbol proscrit

Cesc Fàbregas i Alexis Sánchez són almenys fins ahir, els dos proscrits pel soci i seguidor barcelonista. Un, el català, tornat a casa previ pas per caixa, i que havia de ser el substitut natural de Guardiola i Xavi, de moment es queda en un succedani marca xinesa. L'altre, el xilè, que jugant de davanter centre a l'Udinese fotia gols a mansalva, reconvertit en extrem al Barça per ordre i gràcia de Leo Messi, els únics gols que feia són amb la Play Station.
Doncs els dos proscrits del barcelonisme van ser protagonistes dle Benfica-Barça d'ahir amb els dos gols que dónen al Barça la pole position del seu grup per la classificació als vuitens.
Bon partit del Barça, sobretot a la segona part, on Alexis i Cesc van marcar les diferències i els gols. Ells dos i Leo Messi que ha tornat justa abans del clàssic de diumenge
La mala notícia, una nova lesió de Carles Puyol. Tarzan que tornava va afegir una luxació al colze, a la seva extensa col·lecció de pòmuls, genolls, cames trencades i celles obertes. Puyol baixa del Tranvia de lisboa per perdre's el clàssic i les pròximes 5 setmanes.
Benfica 0-Barça 2, i ara si, ha començat la setmana del clàssic. Diumenge a les 19:50

PostData: Cornellà va dictar sentència i tota la directiva de l'Espanyol salta pels aires. >Avui dimitiran i convocaran eleccions. Pochettino es quedarà perquè ell no té la culpa de l'1/18 punts a la lliga

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada