dilluns, 22 d’octubre del 2012

Esportclub: Embogits

El Dépor-Barça d'ahir va ser la demostració que fins i tot el futbol ha embogit. El Barça de l'harmonia, la música de violí es va convertir en l'estridència i l'acceleració de la trompeta. Amb el 0-3 al minut 30 de la primera part es pressagiava un passeig militar culé. Però la cosa es va embalar: 1-3, 2-3, 2-4, 3-4,3-5 i finalment 4-5, gràcies al Hat Trick de messi i una nit poc lluïda de Victor Valdés. I també a Pizzi, el deportivista, res a veure amb el macanudo Pizzi que va jugar el Barça farà uns 15 anys.
El Madrid guanya al Celta i a Cornellà també van treure l'embut i la trompeta. Primer triomf de l'Espanyol en un matx boig amb gols fantasmes, expulsions i un gol a l'últim segon de Cristian Stuani que va posar el 3-2 final enfront al Rayo Vallecano, al dia en què s'homenatjava al gran danès John Lauridsen, un dels grans mites del periquisme.
Més bogeries al futbol. Al de l'àrbitre de l'Osca- Barça B que va voler fer jugar el partit en una piscina. Tots i els intents del senyor de negre, el partit es va suspendre. El Sabadell va perdre a Las Palmas i el Girona empata al camp del Mirandés.
A l'ACB derrota de la Penya al camp del Caja Laboral en el retorn de Pere Tomàs, triomf del Barça a Saragossa i KO manresà contra el Valladolid. Els del Bages no saben encara què és guanyar.
Més embogits. A Malàisia al GP de motos, la pluja va condicionar la carrera. Amb l'espantada de Maverick Viñaels que va abandonar el seu equip, la cursa de Moto3 va ser un tràmit perquè Sandro Cortese guanyés el primer títol de la història de la categoria. L'alemany va ser tercer darrere el seu compatriota Jonas Folger i el pilot local Zulfahmi Khairuddin. A Moto 2 triomf d'Alex de Angelis, el sanmarinenc per darrere els britànics Anthony West i Gino Rea. La caiguda de Marc Márquez i l'11ena posició de Pol Espargaró fan que encara el títol no sigui a la mà del cerverí. A Moto GP triomf de Dani Pedrosa, la primera de la seva carrera en pista molla, per davant de Jorge Lorenzo que va patir molt per mantenir-se sobre la moto. Pròxima cita Austràlia, la setmana que ve
I dels bojos de les motos a la boja de Laia Sanz. La pilot catalana ha guanyat aquest cap de setmana el Mundial d'Enduro i s'endú la triple Corona del 2012: Rally Dakar, Mundial de Trial i Mundial d'Enduro.
El Barça d'handbol passa per sobre el Croàcia de Zagreb a domicili en una nova jornada de Champions.
I finalment Lance Armstrong és sancionat de per vida per l'UCI, la Unió Cíclista Internacional, per dòping. És desposseït de tot el seu palmarès inclòs els 7 Tours que queden vacants perquè la resta del pilot també estava emmerdat fins a les celles. Un altre mite, que com l'EPO a l'orina se'n va vàter avall per trampós. Ora pro nobis ciclisme. Mentrestant embut i trompeta al cap. De bojos

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada