divendres, 26 d’octubre del 2012

Lluita de Campions

L'Índia i Austràlia ténen almenys aquest cap de setmana alguna símilitud més que en el fet que ambdós territoris gegants fórmen en si mateix continents. Aquest cap de setmana a ambdós territoris es respirarà benzina i també faran olor a campió
A l'Índia la F1 2012 ja és cosa de dos. Al Budh International Circuïtt Sebastian Vettel i Fernando Alonso es disputaran 25 punts quan en restaran per jugar-se després de la cursa 75 més. El Red Bull del campió alemany, en ratxa després de guanyar les 3 últimes curses, vol distanciar-se del Ferrari de l'asturià després d'haver-li près el liderat del Mundial a Corea fa dos setmanes. Alonso per la seva banda intentarà amagar un cop més l'evidència: que el seu Ferrari córre gràcies al pilot, i no pas al cotxe més semblant a un cotxe dels "Caballitos"
I a Austràlia a Philip Island, tot està preparat perquè el motociclisme català torni a fer història. Marc Márquez, el tro de Cervera està disposat a acabar els deures i no deixar-los per l'última cursa a València. Sembla senzill. Si acaba entre els 14 primers, independentment del què faci el seu rival Pol Espargaró, en Marc serà campió de Moto2. I a Moto GP nou duel entre Dani Pedrosa, que ha guanyat les últimes quatres curses disputades, i Jorge Lorenzo pel regne de Moto GP. Si Lorenzo acaba per davant del de Cerdanyola, serà campió i Dani Pedrosa haurà fet en va una impressionant remuntada. En tot cas li haurà posat emoció fins al final.
Però el gran protagonista a la terra dels cangurs, a part de Maverick Viñales, que com un nen petit ha demanat perdó al seu equip de Moto3 per l'espantada de Malàisia, i tornarà a córrer per acbar el Campionat, és un altre aussie, Casey Stoner que s'acomiadarà de la seva afició ja que, com sabeu es retira a finals d'any. I sembla que ho vol fer com els grans, guanyant. Als entrenaments ha estat el millor de tots volant sobre el traçat australià
L'índia i Austràlia. Vaques, koales i motor en aquest cap de setmana. Olor de benzina pels 4 costats

PostData: El Barça de bàsquet guanya al Besiktas d'Istambul en la tercera jornada de l'Eurolliga i es manté invicte juntament amb el CSKA de Moscou, del grup D de la Copa Europea de bàsquet.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada