dilluns, 8 d’octubre del 2012

Esportclub: Aturada al 8

Ja era hora que veiessim un clàssic exclusivament futbolístic, sense cap altre merder disn la gespa. A fora el famós mosaic de la senyera va dotar al Camp Nou d'una gran bellesa. Es va veur un gran partit de futbol, no per les ocasions de gol sino pel dinamisme del joc, amb una primera part del Madrid i la segona pel Barça. Gran duel Cristiano-Messi es busca de la Pilota d'Or. Els 2 cracs van marcar els gols del millor Barça-Madrid dels últims 5 anys. Al final 2-2 i els blaugranes a 8 punts del Madrid en un clàssic amb resultat just. Llàstima de l'últim xut al pal de Montoya  i de l'última ocasió de Pedro que no va voler entrar. L'Espanyol ha trepitjat una merda d'elefant. Empat a 1 a Valladolid i l'àrbitre els hi birla un gol legal a Verdú a l'últim minut.
A part del clàssic triple derrota catalana a l'ACB. Preocupant Barça qyue torna a perdre, aquets cop a Bilbao, i encara no sap què vol dir guanyar. Il·lusionant Penya que només va perdre d'un punt a la complicada pista de l'Unicaja de màlaga, en un gran partit. també KO del Manresa a casa contra el Gran Canària.
Al japó Sebastian Vettel es va erigir com el millor samurai a Suzuka al GP de F1. Intractable. Va fer un HAt trick: victòria, pole i volta ràpida. A més l'abandó de Fernando Alonso fa que l'alemany es quedi a 4 punts del liderat. Felipe Massa, company de l'espanyol a Ferrari puja al podi després de 35 curses. Kamui Kobayashi que puja per primer cop a un podi de F1 a casa seva. Michael Schumacher, gran protagonista del cap de setmana quan va anunciar que es retirava acaba 11è. A França, l'ídol local Sebastian Loeb guanya el seu novè Mundial de Rallies.
I en handbol el Barça guanya al Fuchse Berlín en la segona jornada de la Champions en el retorn del gran Iker Romero al Palau Blaugrana vestit amb la samarra germànica
Cap de setmana a 8 i stop a la lliga. 15 dies d'aturada per la collonada de les seleccions. Paciència

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada