dijous, 25 d’octubre del 2012

Danke i les Eurosorpreses

És el protagonista del dia. És polonès "polaco" en diuen alguns, i juga a Alemanya, al Borussia de Dortmund. Es diu Robert Lewandowski i va protagonitzar la gran sorpresa, que no l'única, d'aquesta jornada de Champions que hem deixat enrere. El polonès va ser l'autor dels dos gols que van derrotar al Madrid ahir. Perfecte metàfora d ela situació política, en ple debat de l'independència catalana i l'economia espanyola en mans de la Merkel: un "polaco" que juga a Alemanya posa en rídicul a Madrid. Alemanya continua sent terra molt hostil pels blancs. 24 visites, només una victòria. Mourinho no sap què és guanyar a territori teutó, i la dada més sagnant. L'any passat el Madrid només va perdre 5 partits. En només dos mesos de l'actual ja n'ha perdut 4.
Com hem dit Lewandowski no és l'única sorpresa d'aquetsa Champions. A l'altre part del grup del Madrid, el totpoderós Manchester City dels petrodòlars i els kebabs no aixeca cap de la mà del pitjor entrenador de la història del futbol, Roberto Mancini. És increïble uqe amb la plantilla que té i els milions invertits faci el rídicul per Europa i jugant a la italiana. L'any passat era comprensible que quedés eliminat als vuitens de la Champions perquè era el primer any que estava en aquest galliner de galàctics, però aquest any està a punt de superar el rídicul i quedar KO a la primera fase. Ahir va perdre 3-1 amb l'Ajax.
I la gran sorpresa, la més agradable la porta el Màlaga dels petrodòlars i els kebabs. Els de la Costa del Sol són els millros debutants de la història de la Copa d'Europa. 3 partits, 9 punts. Ahir van guanyar 1-0 a l'històric Milan. Històric per la llegenda que arrossega, i històric perquè la mitjana d'edat de l'equip deu superar l'edat de Manuel Fraga i Santiago Carrillo junts.
Una altra sorpresa, la Juventus de Torí, el campió italià que encara no sap què és guanyar en aquesta Copa d'Europa. Bé no sap el què és guanyar ni perdre: 3 partits, tres empats
En fí, la Champions, tant maca com sorprenent. Ah. I Danke Borussia. Koniec Robert

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada