dijous, 26 d’abril del 2012

Noves bèsties al Santoral Blaugrana

Ahir tres Sants es van afegir a l'imaginari col·lectiu del poble culé. Als Sants Joan Gamper (pare fundador dela Pàtria), Sant Kubala (multiplicador de pans peixos i creadors de Camps Nous), Sant Johan Cruyff (Profeta i precursor del Barça de l'era moderna), Sant Ronaldinho (Patró de les ortodòncies i beneït pels dentistes de Catalunya), Sant Pep Guardiola (cal afegir res més) o Sant Leo Messi (un altre); i hem d'afegir ara Sant Emanuel Neuer (aturapenals i porter que es va carregar el Madrid), Sant Bastian Schwensteiger (qui va marcar l'últim penal de la tanda que donava accés al Bayern de Munich a la seva final) i Sant Sergio Ramos (Patró dels estudiants de Física Quàntica i guionista del Crackòvia)
Ahir el central andalús no va fallar un penal que va eliminar el Realisimo, aquell que se les veia felices sense el Barça a la final de la Champions. Us equivoqueu. Ramos ha estat escollit com a representant del Planeta Terra a la pròxima reunió de Planetes del Sistema Solar. La pilota que va enviar a la 5ena galàxia és la confirmació pels marcians, que la Terra és habitada i que ja poden passar ET, el Mestre Ioda i Alf a deixar els seus dòlars venusians a la Costa Brava aquest estiu. No s'entén què coi va fotre Ramos per fer el què va fer.
En fi i resumint que la décima haurà d'esperar, un any més i van 10, perquè la loteria dels penals va decidir que aquest any l'amfitrió havia d'estar en tant gentil final al maig. Ni Barça ni Madrid. Els dos millors equips dle món no podran guanyar aquest any l'orelluda
Neuer, Schwensteiger i Ramos, tres nous sants pel santoral blaugrana. Ja sabeu oi a qui convidarà el Barça a la pròxima edició del Gamper d'aquest estiu oi?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada