dimarts, 10 d’abril del 2012

L'alè al clatell

Fa un mes i mig els ànims del barcelonisme tocaven fons a Pamplona, quan el Barça perdia i es posava a 10 punts del Madrid. Ja ens estàvem preparant per veure com el Madrid ens refregava per la cara que la lliga era seva i amb la gorra.
Els blancs sense cap tipus de pressió, però han començat a punxar. Sembla contradictori, però el fet d'estar alliberats de l'enemic blaugrana ha estat contraproduent. El Barça s'ha acostat a només 4 punts del Madrid i ha ressucitat una lliga que tothom, repeteixo tothom, veia perduda al Reyno de Navarra.
Li podeu dir la tàctica del conill de Manel Coma, però jo li dic l'efecte Cruyff. Pep Guardiola, com al seu dia el Profeta, ha endurit el seu discurs, i el Pixaperfums, que diu l'àmic Josep Velasco, ha començat a pixar verí. S'ha carregat l'equip a l'esquena i l'ha defensat ha mort. Com Johan, ha començat a respondre amb subtils atacs a Mourinho. Subtils i elegants, molt allunyats de les canonades del portuguès, o el seu titella Karanka, quan l'estrella se li puja l'ego i decideix no sortir a escena.
Avui a les 21:00, des de les 20:00 a Rac1 el Barça juga amb el Getafe, en un nou atac a la línia de flotació blanca. Si es guanya l'equip del Pep es posarà a un punt del Madrid. Ja que la tàctica Cruyff no és possible (posar l'horari del partit quan a l'holandès li rotava) perquè Jaume Roures mana més que els de la Lliga de Futbol, Guardiola ha optat per la tàctica de "menys riures i més pencar". En una genial roda de prensa, el tècnic català ens va fer païr la mona a base de discurs motivacional i d'avís que si ens despistem la cagarem.
Queden 7 finals, 7 oportunitats per posar l'alè al clatell d'un Madrid molt nerviós. I tot amb el suport d'Eric Abidal, a qui li han transplantat el fetge. La més gran motivació d'aquesta lliga, no és ni el futbol, ni el Madrid, ni molt menys el soci del Barça. S'ha de guanyar la lliga per l'Abi, pel fetge de l'Abi. Som-hi Barça i per si de cas, vamos Atlético

PostData: 15.504. No és el número de la Grossa de Nadal ni de l'ONCE sinó el rècord d'assistència d'un partit de bàsquet. Ahir 15.504 ànimes van presenciar al nou Buesa Arena de Vitòria el triomf dels bascos davant el R. Madrid

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada