dimarts, 3 d’abril del 2012

El 12

Carta oberta al soci i seguidor del Barça

Estimat compatriota

Sé, perquè et conec, i sóc dels teus que no ets un paio normal, que per tu anar al camp és com per un feligrès anar a l'església: vaig, m'assec, CALLO i gaudeixo del sermó. Sé que et costa animar al teu equip. Sé perquè et conec que ets el primer que fas d'entrenador i dius que X hauria de fer de lateral i Y d'extrem dret. Sé que ets el primer en crucificar els teus jugadors, però que també ets capaç de cremar-ho tot si algu de la caverna tira per terra els teus colors. I sé, perquè sóc com tu i em, ens coneixem i et conec, que quan la bèstia t'excita ets capaç de convertir-te en l'afiicionat més autèntic del futbol i animar com poc el teu equip.
Avui a partir de les 20:45 (TVE1) a les 19:00 a Rac1, el Barça et necessita. El Pep, els jugadors i els de la corbata et demanen un esforç complementari, que facis el que no fas massa, i que quan ho fas ho fas de meravella: animar als teus, i portar-los en volandes cap a l'èxit.
Avui, contra el Milan, desaràs el bat de beisbol i desplegaràs les ales per portar el teu Barça a les semifinals de la Copa d'Europa.
Avui, l'església celestial del Camp Nou, s'ha de convertir en un particular infern culé. Avui toca nit màgica i el 12, tu has de ser el pitxtxi de la nit amb els teus crits d'ànim. No creus que després dels 4 anys d'èxits, el club no té dret a demanar-te aquest favor?

PostData: És la notícia freak del dia. Dani Pedrosa, va ser detingut, juntament amb altres persones per copiar mitjançant pinganillo en un examen per ser patró de vaixell. Multa de 3000€ pel pilot. I pensar que a nosaltres per copiar en un examen només ens fotien un 0. Què injust és el món

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada