dijous, 19 d’abril del 2012

El guió de Di Matteo

Les imatges de TV3 ahir ho confirmen: el culé d'ara està malacostumat. Cares desencaixades, tristes i més d'un resant esperant un nou miracle a Stamford Bridge. Tot això en una semifinal ANADA, amb la tornada a CASA.
I és que ahir no li podria haver sortit millor el guió a Roberto Di Matteo, l'entrenador del Chelsea. Som un equip molt inferior al Barça i per tant jugarem a ser un equip italià. 10 al darrere i a esperar que el gegant faci un pas en fals per derrotar-lo. Millor impossible. Una dada que ho explica tot 3-25. Són les rematades dels dos equips segons estadístiques de la UEFA. Al final 1-0 pel Chelsea. Ni Alexis que en va tenir dues clares, ni Messi, ni Cesc, ni Puyol a la segona part, ni un altre cop Alexis, ni la rematada al pal de Pedro a l'últim instant... res. Ahir la pilota, com passa en masses ocasions en aquesta casa, no va voler entrar.
La que va entrar va ser l'única que va xutar el Chelsea. Messi, mig coix d'una relliscada perd una pilota, i l'italianitzat Chelsea surt a la contra perquè Drogba, reconvertit ahir en un molt mal actor, que es passava 3 hores estirat a la gespa com si un elefant hagués estat disparat per un rei, per res, marqui un gol tant real com fictici.
Si el gol és vàl·lid, però no demostra en absolut el domini blaugrana i el bany de futbol que van fer ahir els de Pep Guardiola. I és en aquesta tessitura que s'ha d'aferrar aquell soci plorós, trist i orador que estava ahir a Londres, a casa o al bar.
Al Camp Nou ha de ser l'escenari d'aquella remuntada que un àrbitre cec va dilapidar el 2010 amb l'Inter. Si el Barça juga com va fer ahir, no tingueu dubtes que els catalans anirem a Munich el 19 de maig. Estic convençut. Som-hi Barça, som-hi barcelonisme. Dissabte amb el Madrid tindrem el primer pols per constatar l'ànim del culé. Tocarà remuntar i es remuntarà. I tant

PostData: les retallades a TVE s'han fet carregar, un altre producte que cuidàven amb molta professionalitat i molt d'èxit: el Roland Garros, que passa a mans de Telecinco. Us imagineu la Pantoja, Paquirrin i Belén Estebán comentant una final Nadal- Federer? Maleïdes retallades

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada