dijous, 7 d’abril del 2011

Valeria

Carta oberta a Valeria Iniesta

Quina sort que tens noia. Visca el pare que t'ha matriculat. Només tens 4 dies i ton pare, Andrés Iniesta, Lo Puto Crack, ja t'ha donat més lliçons que un universitari.
Iniesta, el pare, juntament amb els seus companys del Barça et van ensenyar en 90 minuts el mateix que a un estudiant al llarg de la seva vida. Quin partidàs va fotre el paio
Per començar una lliçó de coratge i valentia. Ton pare va obrir la llauna en una extraordinària jugada passant entremig de tres jugadors del Shacktar. Més tard classe de geometria amb una passada de tiralinies del 8 culé cap a Alvés.
El tercer gol el va fer Gerard Piqué, un dels companys de vestidor del teu pare ensenyant al món, una lliçó de perquè serveix una pissarra: per executar jugades d'estratègia. I el gol de Piquembauer és un clar exemple. Més tard el Schacktar va donar una lliçó òbvia: el futbol dura 90 minuts i no s'hi val relaxacions. De fet ja havia avisat feia estona, però Valdés i el davanter brasiler dels ucraïnesos Luiz Adriano, reconvertit ahir en la Santíssima Mare de la Caritat, va evitar que marquessin més d'un gol. Però en van fer un, va tornar la por al cos, i un altre cop el camp Nou i els aficionats del Barça vam exclamar: "Pep com sempre tens raó. No tornarem a dubtar de tu". Ràpidament, però Keita, va marcar el 4-1 que deixava l'eliminatòria encaradíssima. Xavi va acabar de fer la feina. Al final 5-1. Un resultat que també et dóna a tu, Valèria, un parell de lliçons més. D'una banda una de matemàtica: que si la cosa no es torça és díficil remuntar 4 gols. De l'altre, una lliçó de física quantica. El 5-1 d'ahir és enganyós, perquè els ucraïnesos van tenir opcions de sobres per no caure per 4 gols. La feina està mig feta però val més no badar
Per cert Valeria. Si ahir vas veure el Pep Guardiola, una mica emprenyat amb els de TV3 i bastant irònic i amb mala llet a la roda de prensa posterior al partit, no li tinnguis en compte. Tothom té un mal dia. Ara però, si en comptes de Guardiola arriba a ser Van Gaal, el matem.
Que tinguis una vida plena de felicitat
Firmat
Un gran admirador del teu pare, però més del Piqué

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada