dimarts, 5 d’abril del 2011

La cacera de l'ós blanc

Atenció:

Missatge a la població.

Es busca gent capaç per fer una tasca perillosa, però que reportarà una gran recompensa: arribar a unes semifinals de Copa d'Europa, on ningú hi donava un duro.
La feina serà caçar una bandada d'óssos blancs amb transtorns de personalitat. Una bandada formada per onze futbolistes, un cap superior amb gestos falsos d'arrogància i un Ésser Superior que diu que fa de President.
D'una banda estan contents perquè després de 6 anys han aconseguit saltar la tanca dels vuitens de final, campant lliurament per Europa i pensen arribar a Londres el 28 de maig.
D'altra banda però estan ferits, física i moralment. Tres dels óssos Cristiano Ronaldo, Benzema i Di Maria estan lesionats però forçaran per lliurar batalla a qui els planti cara. Moralment hi ha uns animals més ferotges, que amb humilitat els hi guanya totes les batalles. Van de blaugrana i responen al nom de FC Barcelona. A més en l'última cacera en busca de menjar i perseguir al guepard blaugrana, unes formiguetes asturianes els van derrotar inesperadament, fent més insalvable la recerca de la preuada Lliga. estan ferits i per això són perillosos, però també vulnerables
Si algú es creu capaç de caçar aquests óssos blancs que en conjunt es diuen R. Madrid, ens veiem aqquesta nit a les 20:45 a la sabana Santiago Bernabeu

Firmat

Gareth Bale, defensa del Tottenham i nou ídol i estrella consagrada del futbol europeu

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada